Στο πλευρό του Μώραλη για τον δήμο Πειραιά ο Γιάννης Μελάς

Τη στήριξή του στον Γιάννη Μώραλη, που θα διεκδικήσει τη δημαρχία του Πειραιά έξεφρασε ο Γιάννης Μελάς πρώην δημοτικός σύμβουλος στην παράταξη του Βασίλη Μιχαλολιάκου.

Σε σχετική δήλωσή του, ο κ. Μελάς υπογραμμίζονται : «Στις 19 Φεβρουαρίου είχα ανακοινώσει την πρόθεσή μου να συμμετέχω σ’ έναν πολυσυλλεκτικό συνδυασμό, ο οποίος θα αποτελείτο από το σύνολο των υγιών δυνάμεων της πόλης και φυσικά τον Ολυμπιακό,

χωρίς καμμία κομματική κηδεμονία.

Στο πλαίσιο αυτό, δεν μπορούσα να μην δηλώσω παρών στο κάλεσμα του υποψηφίου δημάρχου Γιάννη Μώραλη, ο οποίος εκφράζει το σύνολο αυτών των δυνάμεων και εγγυάται την ανανέωση της πόλης σε όλα τα επίπεδα.

Σ’ αυτό το σημείο, δεν θα ήταν δυνατό να μην σταθώ στο όραμα του ηγέτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, για την ανάδειξη του Πειραιά, σε ατμομηχανή της αναπτυξιακής πορείας της χώρας, και τη βαθιά πεποίθησή του σ’ ένα πλάνο που θα οδηγήσει στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας για τη νέα γενιά της πόλης.

Ο τουρισμός, οι νέες τεχνολογίες και η ναυτιλία είναι οι τομείς που ο Πειραιάς πρέπει να βασιστεί για το αύριο, χωρίς οι μάχες να δίνονται μόνο για το αυτονόητο».

The post Στο πλευρό του Μώραλη για τον δήμο Πειραιά ο Γιάννης Μελάς appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα