Στόχοι Παπούλιας και Βενιζέλος;

Έντονο προβληματισμο προκαλούν δημοσιευματα εφημεριδων που κανουν λόγο για τρομοκρατικές επιθέσεις σε πολιτικά πρόσωπα. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στόχοι τρομοκρατικής επίθεσης ήταν ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας του οποίου η επίθεση σχεδιαζόταν να γίνει τον Οκτώβριο του 2011, και ο πρόδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, στις 8 Ιανουαρίου του 2012, όταν ήταν ακόμα υπουργός Οικονομικών.

Πληροφορίες

τόνίζουν πως η αντιτρομοκρατική υπηρεσία που είχε τις πληροφορίες , προχώρησε σε προσαγωγές υπόπτων, οι οποίες δεν έγιναν ποτέ γνωστές καθώς δεν είχαν ανακοινωθεί, καθώς η κοινωνία όπως λένε χαρακτηριστικά δεν ήταν τότε σε θέση να αντιμετοπίσει έναν τέτοιο φόβο.

Τα σενάρια περι τρομοκρατίας στα δύο αυτά πρόσωπα, έγιναν βεβαιότητα όταν λίγους μήνες μετά αστυνομικοί σε τυχαίο έλεγχο είχαν προσαγάγει ένα ακόμη άτομο το οποίο είχε πάνω του 9άρι πιστόλι, που αποδείχθηκε «χρησιμοποιημένο».Ο ένας από τους υπόπτους, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, συνδεόταν με την διαβόητο δραπέτη, Βασίλη Παλαιοκώστα και ο κάτοχος του πιστολιού με τον εξαφανισμένο Μαζιώτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα