Συγκέντρωση οπαδών της ΑΕΚ έξω από γραφεία της Superleague

Παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία της Superleague στο Μαρούσι πρόκειται να πραγματοποιήσουν οπαδοί και φίλοι της ΑΕΚ, την ώρα που η αγαπημένη τους ομάδα θα απολογείται στο πειθαρχικό όργανο της διοργανώτριας Αρχής του πρωταθλήματος, δηλαδή 13:00 το μεσημέρι.

Την ίδια ώρα, οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας έχουν σχεδιάσει ειρηνική πορεία για να διαμαρτυρηθούν και «να ζητήσουν να παιχθεί η παραμονή της ΑΕΚ

εντός των γηπέδων και όχι να αποφασιστεί στα χαρτιά».
Αυτό που καλείται νομικά να πράξει η ΑΕΚ είναι να καταρρίψει τα όσα γράφει το φύλλο αγώνα της Κυριακής, όπου ο διαιτητής της αναμέτρησης με τον Πανθρακικό, Σταύρος Τριτσώνης γράφει ότι η διακοπή του αγώνα έγινε με υπαιτιότητά της.
Ο επικεφαλής του νομικού τμήματος της ΠΑΕ κ. Χάρης Γρηγορίου, θα καταθέσει στον αθλητικό δικαστή όλα τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει αυτές τις μέρες προκειμένου να αποδείξει ότι ο Σταύρος Τριτσώνης όφειλε να συνεχίσει τον αγώνα από τη στιγμή που συναινούσε σε αυτό η ομάδα της Θράκης, ενώ είχε εκκενωθεί το γήπεδο και η Αστυνομία είχε εγγυηθεί για την ασφάλεια της συνέχισης του παιχνιδιού.
Η απόφαση του πειθαρχικού συμβουλίου της Superleague αναμένεται να έχει εκδοθεί τελικά μέχρι την Παρασκευή 19 Απριλίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα