Συγκλονιστικές γαμήλιες φωτογραφίες από τον αδικοχαμένο στρατιώτη και το ένοχο μυστικό των MI5

Οι Μυστικές Υπηρεσίες της Βρετανίας MI5 γνώριζαν τους δύο υπόπτους που αποκεφάλισαν τον Βρετανό στρατιώτη. Αυτή τη στιγμή βρίσκονται αντιμέτωποι μιας έρευνας που τους συνδέει και με άλλες δολοφονίες που έχουν σχέση με το Ισλάμ.

Ο ένας από τους δύο, Michael Adebolajo ήταν ένας άντρας που είχε υψηλό κοινωνικό προφίλ και μάλιστα είχε φωτογραφηθεί πριν από έξι χρόνια έξω από το αστυνομικό τμήμα Paddington Green.

Ήταν επίσης γνωστό στις Αρχές πως την περασμένη χρονιά ο Adebolajo είχε προσπαθήσει να ταξιδέψει

στη Σομαλία προκειμένου να πολεμήσει στο πλευρό των ισλαμιστών τρομοκρατών, όπως επίσης και το γεγονός ότι ήταν ένας βίαιος πρώην κρατούμενος φυλακών και παράλληλα μέλος μιας τρομοκρατικής οργάνωσης.

Υπάρχουν επίσης κατηγορίες για τις Μυστικές Υπηρεσίες πως άφησαν να τους ξεφύγουν άνθρωποι όπως για παράδειγμα ο Ντέιβιντ Κάμερον, μέσα από τα χέρια τους.

Στην πιο πάνω φωτογραφία βλέπουμε το δράστη σε μια πορεία Ισλαμιστών που είχε γίνει το 2007 στο Λονδίνο.

Το θύμα της χθεσινής επίθεσης ονομαζόταν Rigby και υπηρετούσε στο 2ο Τάγμα του Βασιλικού Συντάγματος Πεζικού. Επίσης είχε και ένα παιδί δύο ετών που ονομάζεται Jack.

Στην παρακάτω φωτογραφία απεικονίζεται το θύμα μαζί με τη γυναίκα του Rebecca, την ημέρα του γάμου τους το 2007 στο Λονδίνο.

Ο «Ρίγκερς» , όπως τον αποκαλούσαν οι φίλοι του , γεννήθηκε τον Ιούλιο του 1987 στο Crumpsall του Μάντσεστερ. Στο παρελθόν είχε υπηρετήσει στην Κύπρο, τη Γερμανία καθώς και στην επαρχία Χελμάντ στο Αφγανιστάν το 2009. Ο υπουργός Άμυνας της Βρετανίας Φιλιπ Χάμοντ, δήλωσε ότι ήταν «εξαιρετικά δημοφιλής και πνευματώδης στρατιώτης». «Θα λείψει πολύ από όσους τον γνώριζαν» τόνισε.

Ο δράστης μετά τη δολοφονία δεν δίστασε να μιλήσει μπροστά στην κάμερα για το γεγονός με αίματα στα χέρια.

Παρακάτω βλέπουμε δύο νέες γυναίκες να συνομιλούν με τον δολοφόνο ενώ δίπλα τους είναι η σορός του θύματος.

Οι δύο άνδρες, 22 και 28 ετών, βρίσκονται υπό κράτηση σε νοσοκομεία του Λονδίνου, αφού πυροβολήθηκαν και συνελήφθησαν από τις αστυνομικές αρχές μετά τη δολοφονία του 25χρονου στρατιώτη.

Πολλά είναι τα μηνύματα και τα σημειώματα που άφησαν διάφοροι περαστικοί στο σημείο της δολοφονίας για τον αδικοχαμένο στρατιώτη.

Χθες η αστυνομία πραγματοποίησε έφοδο σε ένα σπίτι το οποίο πιστεύεται ότι συνδέεται με τη δολοφονία Woolwich. Ο πατέρας του Michael Adebolajo, Anthony, ανέφερε πως ο γιος του ζούσε στη συγκεκριμένη διεύθυνση.

Ο Adebolajo ζούσε στο σπίτι που απεικονίζεται παρακάτω με τους γονείς του στο παρελθόν.

Διαβάστε σχετικές ειδήσεις:

Τι δηλώνει η «καυτή» φίλη του δολοφόνου στο Λονδίνο (ΦΩΤΟ)

Keywords
Τυχαία Θέματα