Συμμαχίες κορυφής – Κάστρα απόρθητα

Ποιός είπε οτι το απίθανο δεν είναι πιθανό σ αυτή τη χώρα;
Πριν απο ένα χρόνο περίπου έμοιαζαν απόρθητα κάστρα η κορυφη της πολιτικής και των ΜΜΕ στην Ελλάδα.
Ο πρώτος που φιλοξένησε τον Βαγγ.Μείμαράκη κατά την εκλογή του έμοιαζε και στενός του φίλος και υποστηρικτής.
Δεν πέρασαν δυο μήνες και ανατράπηκαν τα πάντα.Ο Μεϊμαράκης σχεδόν ισοπεδώθηκε με τον μοναδικό τρόπο που ισοπεδώνουν τα συστήματα τους στόχους τους.Κάθε άλλο παρά άδικα βέβαια.
Οποιος είχε

θεωρήσει τελειωμένο το Νίκο Χατζηνικολάου και το σύστημα που τον στήριζε τόσα χρόνια έκανε απλώς λάθος.
Κατά καιρούς τον χρέωναν στον Βαρδή.Μέχρι και …παιδί του τον θεώρησαν.Τους διέψευσε όταν έγινε μεγάλο αφεντικό στον ΑΛΦΑ του Δημ.Κοντομηνά.
Εφυγε για λόγους καθαρά επαγγελματικούς και έκανε τη μεγάλη έκπληξη και επιτυχία με την εφημερίδα και τον ραδιοσταθμό με τον Γιώργο Κουρή.
«Δεν ειναι παρά μια απο τις δουλειές του Βαρδή» είπαν πολλοί και τότε.
Τώρα πολλοί θεωρούν οτι ο Νίκος Χατζηνικολάου χτύπησε την καρδιά του πολιτικού συστήματος για να αποπροσανατολίσει απο τις φοβερές έρευνε ςτου Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου για το καρτέλ καυσίμων.Αυτές που αποκάλυψε η περίφημη αμερικάνικη εφημερίδα της «Γουόλ Στρίτ».
Ο Νίκος με μία νέα κίνηση ΜΑΤ διαψεύδει τους πάντες και κυριώς του «ρηχούς»αναλυτές.
Στο δεύτερο μόλις φύλλο με τις υποτίθεται αποπροσανατολιστικές για χάρη του Βαρδή αποκαλύψεις εγκαινιάζει συμμαχία με τον πιο στενό φίλο και συνεργάτη του Δημ.Κοντομηνά,τον γνωστό δημοσιογράφο Δήμο Βερύκιο.
Αποδεικνύει οτι πάντα είναι ο Ν 1 παίχτης στο ανώτατο επίπεδο.Τόσο που στα πολιτικά στέκια να θεωρούν οτι είναι ένα απο τα φαβορί για τη διαδοχή του ίδιου του Αντώνη Σαμαρά,όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου.Είτε μόνος,είτε επικεφαλής σχήματος που θα εκφράζει πολλούς.
Ενδεικτικό είναι οτι ο Β.Μείμαράκης τον απειλεί μεν για τους λογαριασμούς του κλπ αλλά τον αποκαλέι «ο Νίκος».Ποιός ;Ο Μεϊμαράκης μετά το ισοπέδωμα!!!
.Αυτός που καλούσε μέσα στη Βουλή τον Προκόπη «να του γλείψει τον π.» για να δείξει έτσι τι παθαίνει και με ποιά γλώσσα όποιος είναι απέναντί του.
Πολλοί προβλέπουν οτι σε ένα όχι μακρινό χρόνο ο Βαγγέλης θα φιλοξενείται σε εκπομπές του Νίκου και …περασμένα –ξεχασμένα.
Οι συμμαχίε ςπου έχουμε να δούμε θα κάνουν πολλούς να τρίβουν τα μάτια τους.Και οι έσχατοι έσσονται πρώτοι.
Κάτι ίσως ήθελε να πει ο Μιχάλης Καρχιμάκης που καλούσε σήμερα απο τον ΑΝΤΕΝΝΑ τους πάντες σε πανστρατιά εναντίον του κράτους των δικαστών.
Κρατήστε το για τη συνέχεια και θα μας θυμηθείτε καθώς στη Δικαιοσύνη έχουν συσσωρευθεί τρομεροί φάκελοι κατά ισχυρών.Οι ανατροπές θα είναι τέτοιες που δεν φαντάζεστε.Τα κάστρα όμως θα μείνουν απόρθητα.Δεν είναι ξεγραμμένοι,όσοι φαίνονται ξεγραμμένοι και ας βιάζονται πολλοί να τους θεωρήσουν ξεγραμμένους.Η χώρα έχει παράδοση στα …απόρθητα κάστρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα