Συνελήφθη 69χρονος με οπλοστάσιο στο σπίτι του

Ένας 69χρονος άνδρας συνελήφθη στο Ακρωτήρι Χανίων, καθώς βρέθηκε στο σπίτι του ένα αρκετά μεγάλο οπλοστάσιο με όπλα διαφόρων ειδών και τύπων και εκατοντάδες φυσίγγια, έπειτα από έρευνα αστυνομικών του τμήματος Σούδας. Τα όπλα εστάλησαν για βαλλιστική εξέταση, ώστε να εξεταστεί αν έχουν χρησιμοποιηθεί και πού.

Συγκεκριμένα, κατασχέθηκαν δύο πολεμικά τυφέκια, δύο κυνηγετικά όπλα, 276 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, δύο ξιφολόγχες πολεμικών τυφεκίων μήκους 0,35 και 0,70 εκατοστών, μία ταχυγεμιστήρα, ένας

φορητός ασύρματος και μία θήκη όπλου. Ο 69χρονος κρατείται και θα παραπεμφθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Στα χέρια των ανδρών του αστυνομικού τμήματος Κρανιδίου έπεσε ένας 56χρονος που, το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, είχε πυροβολήσει προς το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο Έλληνες στην περιοχή Βερβερόντα στο Πόρτο Χέλι, με αποτέλεσμα να του προκαλέσει υλικές ζημιές χωρίς να τραυματιστεί κάποιος από τους επιβάτες. Ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ναυπλίου.

The post Συνελήφθη 69χρονος με οπλοστάσιο στο σπίτι του appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα