Συνέντευξη στη Bild θα παραχωρήσει ο Ρέμος

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στη γερμανική εφημερίδα Bild ετοιμάζεται να δώσει ο Αντώνης Ρέμος με αφορμή τα όσα ειπώθηκαν για Σόιμπλε και Μέρκελ κατά τη διάρκεια της συναυλίας που έδωσε στο Nammos, στη Μύκονο.

Η εφημερίδα

είχε κυκλοφορήσει χθες με τίτλο «ο Έλληνας τραγουδιστής που χλεύασε τον Σόιμπλε» και αναφέρόταν τόσο στον τραγουδιστή όσο και στους Έλληνες θαυμαστές που παρακολούθησαν από κοντά τη συναυλία του με υποτιμητικά σχόλια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δημοσιογράφος της Bild επικοινώνησε με τον Αντώνη Ρέμο και του μετέφερε το αίτημα της διεύθυνσης της γερμανικής εφημερίδας να παραχωρήσει συνέντευξη με αφορμή τα όσα συνέβησαν στο νησί των ανέμων.

Εκείνος, χωρίς να ζητήσει περισσότερο χρόνο, για να το σκεφτεί, απάντησε θετικά, τη στιγμή που στενοί συνεργάτες του και φίλοι τον συμβούλευαν να μη μιλήσει στο γερμανικό μέσο με τις 2,7 εκατ. πωλήσεις ημερησίως, διότι με αυτό τον τρόπο θα ρίξει περισσότερο λάδι στη φωτιά.

Όσοι γνωρίζουν τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει και σχολιάζει η Bild τα πρόσωπα της επικαιρότητας, τον παρότρυναν να αρνηθεί ευγενικά το αίτημα των δημοσιογράφων της, καθώς είναι βέβαιο πως δεν θα χαριστούν, ειδικά σε έναν Έλληνα που τόλμησε, κατά τα λεγόμενά τους, να χλευάσει τον υπουργό των Οικονομικών της Γερμανίας και την καγκελάριό της.

Keywords
Τυχαία Θέματα