Συνεργασία για Πεντέλη και Πεντελικό

Σε άλλο επίπεδο προχώρησε η συνεργασία του πρώην δημάρχου Μελισσίων, Μανώλη Γραφάκου και του Λεωνίδα Λάζου, δημοτικού συμβούλου που εδώ και αρκετό καιρό έχει ανεξαρτητοποιηθεί από την παράταξη του δημάρχου Πεντέλης, Δημήτρη Στεργίου – Καψάλη.

Οι δυο τους με την συνεργασία αρκετών ακόμα δημοτικών και κοινωνικών παραγόντων δημιούργησαν την «επιτροπή του Ν. 1811» με αρχικό στόχο να εμποδίσουν την κατασκευή Φωτοβολταϊκού Πάρκου στην Πεντέλη από την Εκκλησία και πλέον βασικό στόχο να ξεκαθαρίσουν το ιδιοκτησιακό θέμα του βουνού της Πεντέλης.

Μάλιστα

πρόσφατα κατέθεσαν αίτηση στον Γεν. Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, Δημήτρη Καλογερόπουλο με την οποία μέλη της επιτροπής, αιρετοί και πρώην αιρετοί, ζητούν τη σύσταση της επιτροπής του άρθρου 2 του Νόμου 1811, για το διαχωρισμό των δημοσίων δασικών εκτάσεων από τις εκτάσεις που διεκδικεί η Μονή Πεντέλη στο Πεντελικό.

Την αίτηση υπογράφουν αιρετοί και πρώην αιρετοί, μεταξύ των οποίων οι πρώην Αντιδήμαρχοι Μελισσίων Χρήστος Παναγιωτίδης και Νίκος Χατζηαδάμ ενώ στην προσπάθεια έχουν προστεθεί και νέα μέλη της επιτροπής όπως ο δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Καλαποθαράκος, η Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Νέας Πεντέλης Ειρήνη Ρήγου, οι πρώην δημοτικοί Σύμβουλοι Νέας Πεντέλης Μάρκος Δρόσος και Μελισσίων Νίκος Σαρρής.

Καταλαβαίνετε τι σημαίνουν όλα αυτά την ώρα που μπαίνουμε σε προεκλογική περίοδο…

Keywords
Τυχαία Θέματα