Σύννεφα (γαλάζια) στα δυτικά…

Μόλις στη χτεσινή έκδοση μας γράφαμε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η τοπική Νέα Δημοκρατία με την οργάνωση στα δυτικά της πόλης.

Με το που άρχισε η διανομή της εφημερίδας μας, άρχισαν και τα τηλέφωνα. «Γράψτε τα», μας προέτρεπαν και εμείς απαντούσαμε «ότι μαθαίνουμε, το διασταυρώνουμε και φυσικά του γράφουμε». Ποια, λοιπόν, είναι τα νεότερα; Πραγματικά, κάποια στελέχη των «γαλάζιων» στις δυτικές συνοικίες της πόλης, έχουν αρχίσει να ...αλληθωρίζουν προς Καμμένο

μεριά.

Από την άλλη, όμως, θέλουν πολύ να βοηθήσουν υποψήφιο της Νέας Δημοκρατίας να μαζέψει κανένα σταυρουδάκι, προφανώς επειδή του χρωστούν χάρη, και έτσι δεν μπορούν να ξεκόψουν από το κόμμα. Ένας, μάλιστα, από τους φίλους που μας τηλεφώνησε, είπε ότι συνάντησε ...κάποιον από αυτούς που αλλού κοιτάζουν και αλλού (προς)βλέπουν την ώρα που πήγαινε στα κεντρικά γραφεία του κόμματος και του είπε «τι δουλειά έχεις εσύ εδώ; Πήγαινε εκεί που λες ότι είναι καλύτερα.) Τσιμουδιά, λέει, δεν έβγαλε ο ...άλλος και έστριψε στη γωνία. Συμπερασματικά, το όλο θέμα έχει πάρει διαστάσεις και στα κεντρικά άρχισαν να ερευνούν το ρόλο που παίζει και μια που δήλωνε «γαλάζια», αλλά δεν ξέρουν αν σήμερα συνεχίζει να το εννοεί ή απλά θέλει να κάνει τη δουλειά της ...και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ.

Keywords
Τυχαία Θέματα