Συννεφιασμένη… Κυριακή

Νεφώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά το απόγευμα της Κυριακής και κατά τόπους βροχές, ενώ ο καιρός στην υπόλοιπη χώρα θα είναι αίθριος με την θερμοκρασία να φτάνει τους 29 βαθμούς Kελσίου.

Αναλυτικότερα η πρόγνωση του καιρού σε όλη την χώρα έχει ως εξής:

Αττική

Καιρός: γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις τις πρωινές ώρες.Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 και από το βράδυ τοπικά 5 μποφόρ.Θερμοκρασία: από 17 έως 29 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Καιρός:
νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές. Βελτίωση από το απόγευμα.Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.Θερμοκρασία: από 17 έως 26 βαθμούς κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες με τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες στα παράκτια της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης.Άνεμοι: ασθενείς και στα ανατολικά νότιοι 4 με 5 και πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ.Θερμοκρασία: από 11 έως 26 βαθμούς κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά κυρίως στα νησιά του βορείου ιονιου,την ήπειρο και τη δυτική Στερεά. Πρόσκαιρη εξασθένηση των φαινόμενων το απόγευμα.Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 και από το βράδυ στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ.Θερμοκρασία: από 16 έως 28 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο η μέγιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές με τοπικές βροχές κυρίως το μεσημέρι – απόγευμα στα ορεινά.Άνεμοι: νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ.Θερμοκρασία: από 15 έως 29 βαθμούς κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις.Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.Θερμοκρασία: από 16 έως 27 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: στα βόρεια τοπικές νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές τις πρωινές κυρίως ώρες. Στα νότια γενικά αίθριος.Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 και στα βόρεια τοπικά 5 με 6 μποφόρ.Θερμοκρασία: από 16 έως 27 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Keywords
Τυχαία Θέματα