ΣΥΡΙΖΑ: Ανήθικη η στάση του Χανιά

Εντονη ήταν η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας που χαρακτήρισε τη στάση του κ. Χανιά «ανεξήγητη και ανήθικη πράξη που δεν ταιριάζει με τη συμπεριφορά του οποιουδήποτε πολιτεύεται πόσο μάλλον όποιου επικαλείται την ιδιότητα του ενεργού αριστερού πολίτη».

«Αναρωτιόμαστε τι συνέβη τις τελευταίες πέντε μέρες και άλλαξαν οι πολιτικές (;) απόψεις του Νίκου Χανιά», σημειώνεται χαρακτηριστικά και αφού διευκρινίζεται

ότι το συγκεκριμένο στέλεχος ήταν υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στην Κορινθία στις εκλογές της 6ης Μαϊου και εκ νέου υποψήφιος για τις εκλογές της 17ης Ιουνίου, υπογραμμίζεται πως «η φυγομαχία αυτή προσβάλλει βάναυσα όλους τους ανθρώπους που τον στήριξαν στις εκλογές της 6ης Μαΐου (2.100 Κορίνθιες και Κορίνθιοι), όλους τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό και όλους τους δημοκρατικούς πολίτες του νομού μας που εν δυνάμει είχε κληθεί να αντιπροσωπεύσει στη βουλή».

«Τέτοιου είδους πρακτικές», διαμηνύει ο ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας, «μας δυναμώνουν περισσότερο και μας διαβεβαιώνουν ότι η ανατροπή του σκηνικού της διαφθοράς και της υποταγής είναι πιο κοντά από ποτέ και γι αυτό τις επόμενες μέρες ο πόλεμος που θα δεχτούμε θα είναι λυσσαλέος». «Όσοι όμως επιχειρήσουν αντίστοιχες πρακτικές υπονόμευσης του αγώνα μας να ξέρουν ότι δε μας φοβίζουν γιατί οι ιδέες και οι αρχές μας δεν είναι διαπραγματεύσιμες», καταλήγει η ανακοίνωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα