Τα 6 μοιραία λάθη του Μπένι στο Mega

Πολλοί ήταν αυτοί που πίστευαν ότι η τηλεοπτική συνέντευξη του Βαγγέλη Βενιζέλου στο Mega θα ήταν μια καλή ευκαιρία για να ξεδιαλύνει το τοπίο για την περιβόητη λίστα Λαγκάρντ.

Άλλωστε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έχει τη ρητορική δεινότητα για να ξεπερνά τους σκοπέλους.Ωστόσο, τα λάθη που έκανε ήταν τόσο κραυγαλέα, με αποτέλεσμα πολλές φορές να προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.Το μοιραίο λάθος του ήταν σίγουρο το σηκωμένο δάκτυλό του, που
έδινε την εντύπωση ότι έχει χάσει τον έλεγχο.Έφτασε στο σημείο να υποστηρίξει ότι:1. Είχε στα χέρια του τη λίστα, αλλά δεν την είδε2. Διαπίστωσε χυδαία επίθεση εναντίον των θεσμών και της Δημοκρατικής παράταξης, για την οποία είπε πως θα αντέξει3. Υποστήριξε ότι το στικάκι με τα ονόματα βρέθηκε στην κατοχή του γιατί «το άφησε ο Διώτης και το κράτησε η γραμματέας μου»4. Φόρτωσε την ευθύνη στον Διωτη και τον Παπακωνσταντίνου5. Επιτέθηκε στον Ραγκούση με τη φράση «Θέλουν να εξαγνιστούν νομίζοντας ότι είναι αϋπάρθενοι6. Όταν κατάλαβε ότι είναι με την πλάτη στον τοίχο ζήτησε βοήθεια από τον Ανδρέα Λοβέρδο λέγοντας «πορευτήκαμε μαζί, του πρότεινα να είναι πολύ δίπλα μου» 
Keywords
Τυχαία Θέματα