Τα εντυπωσιακά κορίτσια της «Ελιάς» (ΦΩΤΟ)

Νέες, ωραίες, κεντροαριστερές και αποφασισμένες να διαπρέψουν στην Ευρωβουλή. Είναι έξι υποψήφιες από την ευρωλίστα της Ελιάς, που γενικώς αποπνέει άρωμα γυναίκας. Ας τις δούμε με τη σειρά:

Πιο γνωστή και δημοφιλής η Θεσσαλονικιά Εύα Καϊλή. Πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και προσκείμενη στον Ευάγγελο Βενιζέλο, η Εύα σπούδασε αρχιτέκτων, πήρε το μεταπτυχιακό

της στις Διεθνείς και Ευρωπαϊκές Σπουδές του Πανεπιστημίου Πειραιά, αλλά την κέρδισε, αρχικά η δημοσιογραφία και στη συνέχεια η πολιτική. Αν και με τη δεύτερη η σχέση της ήταν παλιά και σταθερή, από τα χρόνια που ως φοιτήτρια υπήρξε δραστήριο μέλος της ΠΑΣΠ. Η όμορφη Εύα δεν περνάει ποτέ και πουθενά απαρατήρητη. Στο κόμμα της άναψε φωτιές, στο παρελθόν, με τις δηλώσεις της κατά του Γιώργου Παπανδρέου και την αξέχαστη αντιπαράθεσή της με τον άλλοτε γραμματέα Σωκράτη Ξυνίδη για τα σεξιστικά του σχόλια εναντίον της. Φωτιές ανάβει και στη δημόσια ζωή, ως αυθεντική celebrity με τις καυτές εμφανίσεις της τα καλοκαίρια στη Μύκονο, όπου το παρακμιακό life style εξακολουθεί να δίνει αγώνα ζωής και θανάτου.

Με νομικές σπουδές και εξειδίκευση στη δημόσια διοίκηση, η επίσης 30χρονη Βολιώτισσα Βάσω Στάμου διεκδικεί μια θέση στην Ευρωβουλή. Όπως αναφέρει στο βιογραφικό της “έχει ασχοληθεί ως σύμβουλος ερευνήτρια σε ευρωπαϊκά και εθνικά πολιτικά ζητήματα, θέματα σύγχρονης διοικητικής, νεολαίας, παιδείας, ανθρωπίνων δικαιωμάτων και τοπικής αυτοδιοίκησης.” Όπως καταλαβαίνετε κάτι σαν το γνωστό αναψυκτικό. Πάει με όλα…

Θεσσαλονικιά είναι και η Βίκη Μάτσικα. Η 30χρονη υποψήφια της Ελιάς σπούδασε πολιτικές επιστήμες και δημοσιογραφία και πήρε Master στις Διεθνείς, Ευρωπαϊκές και Οικονομικές Σπουδές και στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.
Έχει διετελέσει σύμβουλος της Γενικής Γραμματείας Κοινωνικής Ασφάλισης στο Υπουργείο Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης.

Με όνομα …βαρύ σαν ιστορία κατεβαίνει στη μάχη των Ευρωεκλογών, η Βασιλική Σουλαδάκη. Κόρη του γνωστού ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ, η Βασιλική είναι διεθνολόγος με μεταπτυχιακό στις ευρωπαϊκές και διεθνείς σχέσεις και συνεργάζεται με το ΙΣΤΑΜΕ. Παρότι η ίδια γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα δεν κρύβει την αγάπη της για την Κρήτη απ’όπου κατάγεται.

“Βενιαμίν” στην ευρωλίστα της Ελιάς η Αλεξάνδρα Δαλιάνη. Μόλις 26 χρόνων, αρχιτέκτων με σπουδές στην Αθήνα και το Παρίσι. Στο βιογραφικό της αναφέρει ότι εργάστηκε σε μεγάλα αρχιτεκτονικά γραφεία στην Πόλη του Φωτός, ενώ τώρα εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας στην Αθήνα.

Για το τέλος αφήσαμε την Αφροδίτη Αλ Σάλεχ. Πολυτάλαντη, πολυάσχολη και με διαρκείς γνωστικές κι επαγγελματικές ανησυχίες, η Αφροδίτη σπούδασε υποκριτική, ψυχολογία, πολιτικές επιστήμες και κοινωνιολογία. Ωστόσο λατρεύει τη δημοσιογραφία και δηλώνει ταγμένη στον αγώνα για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Είχε την ατυχία να γίνει γνωστή στο Πανελλήνιο όταν ως σύμβουλος στο υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ, της προτάθηκε να συμμετάσχει σε τηλεοπτική εκπομπή στην ΕΡΤ. Άσπονδοι “φίλοι” της ανέσυραν ξεχασμένη γυμνή φωτογράφηση που είχε κάνει αρκετά χρόνια νωρίτερα για περιοδικό life style. Αποτέλεσμα: Η εκπομπή, τινάχτηκε στον αέρα μαζί με τη θητεία της στο υπουργείο. Έφυγε για νέες σπουδές στο εξωτερικό, αλλά ξαναγύρισε δριμύτερη κι επανεντάχτηκε στο επιτελείο του Ευάγγελου Βενιζέλου. Η συνεργασία τους χρονολογείται από τότε που εκείνος διεκδίκησε για πρώτη φορά (χωρίς επιτυχία) την προεδρία του ΠΑΣΟΚ. Έκτοτε παραμένει πάντα ανθρωπός του, έχοντας τελευταία αναλάβει τα social media, όπου αντιπαρατίθεται συνεχώς σε υψηλούς τόνους με τους πολιτικούς αντιπάλους του. Δίκαια θα μπορούσε να της αποδωθεί ο τίτλος του “θηλυκού Μουρούτη” του Βενιζέλου. Ιστορία και πλήθος σκωπτικών σχολίων έχει γράψει η δήλωσή της ότι σκοπεύει να μεταναστεύσει αν εκλεγεί κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, αν και η ίδια διατείνεται ότι έκανε απλώς χιούμορ.

The post Τα εντυπωσιακά κορίτσια της «Ελιάς» (ΦΩΤΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα