Τα κάνουν για λίγη δημοσιότητα(φωτο)

Προφητικά ήταν , όπως φαίνεται, τα λόγια του μεγάλου Andy Warhol, ο οποίος είπε το 1968 την πασίγνωστη πλέον φράση, ότι θα φτάσει κάποια στιγμή που όλοι θα κάνουν τα πάντα για 15 λεπτά δημοσιότητας.

Τα λόγια του επαληθεύονται κατά κόρον στις μέρες, με τα ριάλιτι να ανθίζουν και τους διάφορους  τριτοκλασάτους να κάνουν τα πάντα για να κερδίσουν μια θέση σε ένα πρωτοσέλιδο κάποιου κουτσομπολίστικου περιοδικού.

Το κουσούρι μικρών και μεγάλων αστεριών της σόου –μπιζ για την αυτοπροβολή ξεπερνά κάθε προηγούμενο,

και για να είμαστε ειλικρινείς τις περισσότερες φορές είναι οι ίδιοι που καλούν τους παπαράτσι και τους δημοσιογράφους να τους απαθανατίσουν σε στιγμές δήθεν προσωπικές και ιδιαίτερες.

Δεν τους απασχολεί ιδιαίτερα ο τρόπος και ο λόγος για τον οποίο θα απασχολήσουν, τους νοιάζει μόνο να φωτογραφίζονται, άσχετα με την στάση που θα τους πιάσει ο φακός. Έχουμε δει όλο των εσωτερικό τους κόσμο μιας και δεν φαίνεται να τους πολυαπασχολεί αν θα φανεί το βρακί τους, αρκεί να τσιμπήσουν κανά  ρολάκι.

Στην Ελλάδα μπορεί να γελάμε με τα καμώματά τους αλλά στο εξωτερικό και ειδικά στην Μεγάλη Βρετανία είναι πολύ χειρότεροι και το έχουν κάνει επιστήμη το άθλημα.  Δεν είναι  δηλαδή μόνο οι δικοί μας διάσημοι που ξεφεύγουν .

Αλκοόλ, ναρκωτικά, αποτυχημένα ειδύλλια και πτώσεις πολλές πτώσεις και με πολλούς τρόπους. Οι διάσημοι ανά την υφήλιο μάλλον δεν ντρέπονται να ρεζιλευτούν και να αποτυπωθεί η κατρακύλα τους σε περιοδικά και εφημερίδες.

Την πρωτιά σε τελειωμένους  σελέμπριτις  κατέχει η Γηραιά Αλβιόνα καθώς ουκ ολίγες είναι οι φωτογραφίες με διάφορους διάσημους και ήμι-διάσημους, που βλέπουν κατά καιρούς το φως της δημοσιότητας, και τους δείχνουν σε κατάσταση πλήρους .

Τις περισσότερες φορές, βέβαια, πρόκειται για επώνυμους γ’ κατηγορίας οι οποίοι είναι διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα για λίγα λεπτά παραπάνω προβολής, όπως έλεγε και ο Warhol.

Keywords
Τυχαία Θέματα