Τα πήρε στο κρανίο η Άντζελα!

Η Άντζελα Δημητρίου εξοργισμένη έκλεισε το τηλέφωνο στην εκπομπή Μεσημεριανή Μελέτη χωρίς να διαψεύσει το αν θα τραγουδήσει στα Κατεχόμενα της Κύπρου.
Σύμφωνα με τον τουρκοκυπριακό Τύπο, η τραγουδίστρια ετοιμάζει μία εμφάνιση στην κατεχόμενη Κύπρο. Η εκπομπή Μεσημεριανή Μελέτη προσπάθησε να έρθει σε επαφή με την Αντζέλα για να επιβεβαιώσει το ρεπορτάζ, η απάντηση

που έδωσε εκείνη με εμφανή εκνευρισμό ήταν με ερώτηση στο πάνελ της εκπομπής αλλά και στον δημοσιογράφο από την Κύπρο, Κωσταντίνο Κωσταντίνου.

“Ακούστε καλά, όλοι σας. Η μουσική έχει σύνορα; Ευχαριστώ πολύ, γεια σας”. Η Ελεονώρα Μελέτη είπε, ” Η ερώτηση που έκανε για το αν η μουσική έχει σύνορα, νομίζω ότι είναι μια έμμεση απάντηση, χωρίς να πάρω εγώ την ευθύνη των λόγων, πως ενδεχομένος έχει δεχτεί την πρόταση που της έγινε…”

Ωστόσο, ο δημοσιογράφος της εκπομπής είπε πως έχει μιλήσει με την τραγουδίστρια και του επιβεβαίωσε πως έχει δεχτεί την πρόταση αλλά δεν του απάντησε στο αν θα εμφανιστεί.

Η Τζωρτζέλα ρώτησε τον δημοσιογράφο της Κύπρου,  αν και το οικονομικό είναι ένα δέλεαρ και εκείνος της απάντησε, ” Πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις στα Κατεχόμενα δίνουν πολλλά λεφτά, προκειμένου να πετύχουν τον στόχο τους. Ο στόχος τους είναι να αναγνωρίσουν το ψευδόκράτος.”

Απευθυνόμενος στην παρουσιάστρια της εκπομπής έκανε την εξής ερώτηση: ” Αν εσένα Ελεονώρα σου δίναν 10.000ευρώ για να κάνεις μια εκπομπή στα Κατεχόμενα θα το έκανες;” Η Ελεονώρα απάντησε:”Εγώ προσωπικά, όχι”.

Δείτε το video:

Πηγή: www.zappit.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα