Τα συγχαρητήρια στο Μπαλτάκο και το μήνυμα της Ντόρας

Κυκλοφοριακή… «συμφόρηση» παρατηρήθηκε χθες στον πρώτο όροφο της Βουλής καθώς αρκετοί ήταν οι βουλευτές που πέρασαν από το γραφείο του Γενικού Γραμματέα της Κυβέρνησης Τάκη Μπαλτάκου για να του δώσουν συγχαρητήρια. Σε πηγαδάκι που στήθηκε από «γαλάζιους» στο εντευκτήριο ανέφεραν ότι η φράση του κ. Μπαλτάκου στην ραδιοφωνική συνέντευξή του ότι «το μνημόνιο αποτελεί μελανή σελίδα στην ιστορία του τόπου» βοήθα ώστε να απελευθερωθούν.

Πάντως η κ. Μπακογιάννη

είχε εντελώς διαφορετική άποψη την οποία εξέφρασε και σε δική της ραδιοφωνική συνέντευξη αναφέροντας ότι «ο κ. Μπαλτάκος είναι καλύτερα να σιωπάσει». Βέβαια οι… κακές γλώσσες αναφέρουν η Ντόρα δεν βλέπει με καλό μάτι τον Μπαλτάκο: Βλέπετε, τον θεωρεί μιας από τις αιτίες που έχασε στην κούρσα για την Προεδρία της ΝΔ το 2009 καθώς ο Μπαλτάκος υπήρξε ο συνδετικός κρίκος μεταξύ σαμαρικών και καραμανλικών καθώς διατηρεί πολύ στενή φιλία με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή.

Όλοι όμως συμφωνούν σε ένα: Ότι ο κ. Μπαλτάκος δεν κάνει τίποτα χωρίς την έγκριση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και ο νοών…νοείτω…

The post Τα συγχαρητήρια στο Μπαλτάκο και το μήνυμα της Ντόρας appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα