Τα ταξίδια του ΓΑΠ “κρανίωσαν” τον Μπένι

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν είναι διατεθειμένος να φορτώσει άλλο το ΠΑΣΟΚ με τα αυξημένα έξοδα κίνησης του Γιώργου Παπανδρέου στο εξωτερικό, και επιχειρεί να τα «φρενάρει» χρησιμοποιώντας τις έξι ελεγκτικές εταιρείες που έχουν αναλάβει να «ξεσκονίσουν» τα βιβλία με τα οικονομικά του κόμματος, αναφέρουν σήμερα δημοσιογραφικές πληροφορίες.

Αν και η πλευρά

του του πρώην πρωθυπουργού διέρρευσε στον τύπο ότι βάσει συμβολαίου που υπεγράφη επί προεδρίας Βενιζέλου, το Κίνημα οφείλει να καλύπτει τα έξοδα του προέδρου της Διεθνούς Σοσιαλιστικής, το ΠΑΣΟΚ, από την πλευρά του -κι από τη δεινή οικονομική θέση στην οποία βρίσκεται- δεν επιβεβαιώνει κάτι τέτοιο και συνεργάτες του κ. Βενιζέλου επιμένουν ότι, δεν έχουν δει τέτοιο συμβόλαιο και δεν αναγνωρίζουν τίποτε περισσότερο από την ετησία συνδρομή του Κινήματος που ανέρχεται σε 30.000 ευρώ.

Πάντως, πηγές προσκείμενες στο Γιώργο Παπανδρέου ξεκαθαρίζουν πως “αν ο πρώην πρωθυπουργός χρειάζεται περισσότερα χρήματα, μπορεί να τα βάζει από την τσέπη του”.

Εμείς να σας υπενθυμίσουμε ότι οι πρωτοβουλίες του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ εντάσσονται στην συνολική προσπάθεια να ελεγχθούν τα ταμεία του ΠΑΣΟΚ, καθώς οι εργαζόμενοί του παραμένουν επί δέκα μήνες απλήρωτοι και τα χρέη τους «πνίγουν» κυριολεκτικά.

Πηγή: http://www.lykavitos.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα