Τα ζώδια της Κυριακής

Διαβάστε τα ζώδια για την Κυριακή 7 Οκτωβρίου.

Κριός
Κινηθείτε σήμερα δυναμικά και αναζητήστε κάποια νέα συνεργασία σε σχέση με την δουλειά σας ή καινούργιες δραστηριότητες που θα σας ανεβάσουν ψυχολογικά. Οι σχέσεις σας με τους άλλους θα είναι σε καλό επίπεδο, κι αυτό θα σας ανεβάσει. Καλή εποχή για οποιοδήποτε επαγγελματικό ξεκίνημα. Η δημιουργικότητα σας βρίσκεται σε ψηλά επίπεδα. Τα οικονομικά σας θα έχουν μια

αστάθεια, γι’ αυτό πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί σε οτιδήποτε κάνετε.
Ταύρος
Φροντίστε στα οικονομικά σας να κάνετε επενδύσεις που θα σας φέρουν κέρδη. Η εργατικότητα και η υπευθυνότητα σας, θα αναγνωριστούν τώρα στην δουλειά σας. Θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε παλιά θέματα που σας έχουν νευριάσει τελευταία. Τείνετε να είστε τώρα μπλοκαρισμένοι από κάποιους ανθρώπους, και δεν θα μπορείτε να αποκτήσετε έναν ικανοποιητικό ρυθμό ζωής. Τώρα θα δώσετε μεγάλη σημασία στην ασφάλεια του σπιτιού σας.
Δίδυμοι
Ζητήματα που για καιρό σας προβλημάτιζαν θα μπορέσουν τώρα να ξεπεραστούν. Μην αφήσετε το παρελθόν να σας κρατάει στάσιμους. Κάποιο άτομο πολύ γοητευτικό θα σας τραβήξει τώρα, και θα περάσετε στιγμές πάθους. Έχετε θάρρος και μπορείτε να τολμήσετε να κάνετε νέα ανοίγματα. Η επιτυχία για σας σημαίνει ανάληψη πρωτοβουλιών και θέλετε να προβληθείτε πάση θυσία. Θα έχετε την ευκαιρία να διακριθείτε τώρα στην δουλειά σας.
Καρκίνος
Σταματήστε να φέρεστε απερίσκεπτα και προσέξτε να μην λέτε πράγματα, που δεν πρέπει. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στον σύντροφο σας γιατί τον έχετε παραμελήσει τελευταία και αφήστε τις άλλες υποχρεώσεις. Θα μεγαλοποιείτε τα πράγματα αγνοώντας ενδεχόμενους κινδύνους. Δεν θα έχετε εμπιστοσύνη προς τον εαυτό σας και τους άλλους, γι’ αυτό και υπάρχει ο κίνδυνος να κάνετε ορισμένα σφάλματα. Ο συναισθηματικός σας κόσμος θα είναι πιο έντονος απ’ ότι συνήθως.
Λέων
Μπορείτε να περάσετε μια πολύ καλή μέρα με τον σύντροφο σας, αν μειώσετε τον εκνευρισμό και την ένταση που έχετε. Χρειάζεται τώρα να φανείτε περισσότερο εργατικοί και καλύτερα οργανωμένοι, για να πετύχετε τους στόχους που έχετε βάλει στην εργασία σας. Η υπερευαισθησία σας πολλές φορές θα σας οδηγεί σε λάθος αποφάσεις. Όσο θετική κι αν είναι αυτή η περίοδος για σας, θα πρέπει να ξέρετε ότι κάποιες στιγμές ανήκουν μόνο σε σας και θα πρέπει να ξεκουράζεστε.
Παρθένος
Θα ξαφνιάσετε τους άλλους γιατί θα δείχνετε χαρούμενοι και αισιόδοξοι. Επίσης το μυαλό σας θα είναι πιο ξεκάθαρο και θα εισπράξετε επαίνους με την συμπεριφορά σας. Μιλήστε στον σύντροφο σας για πράγματα που σας απασχολούν. Μοιραστείτε μαζί του στιγμές έντονου ερωτισμού και πάθους που θα σας φέρουν πιο κοντά και θα σας ανεβάσουν ψυχολογικά. Τώρα θα γίνετε πολύ ομιλητικοί και θα εξιτάρετε τους γύρω σας με το πνεύμα σας.
Ζυγός
Αποφύγετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις και μην κάνετε απερίσκεπτα έξοδα.
Χρησιμοποιείστε την εξυπνάδα σας στην δουλειά σας και προσπαθήστε να διατηρείτε τις φιλοδοξίες και τα ενδιαφέροντα σας. Σε κάποιες συζητήσεις που θα κάν
Keywords
Τυχαία Θέματα