Τα ζώδια του Σαββατοκύριακου

Κριός Το σώμα και το μυαλό σας λειτουργούν αρμονικά, αυτές τις μέρες, πράγμα που σημαίνει ότι ο διχασμός σας όσον αφορά τα ερωτικά σας θέματα, φτάνει στο τέλος του. Μη διστάσετε να αναθερμάνετε τις σχέσεις σας με έναν περασμένο έρωτα. Η επιτυχία των επαγγελματικών είναι θέμα διπλωματικότητας σ’ αυτή τη φάση.

Ταύρος Αφήστε τις διαφωνίες στην άκρη, και κάντε ό, τι μπορείτε για να βρείτε τα κοινά σημεία αναφοράς σας με τους συνεργάτες σας. Ακόμη κι αν έχετε διαφορετική γνώμη πάνω σε κάποιο θέμα, δεν σας συμφέρει

να σας βλέπου σαν το μαύρο πρόβατο. Η Αφροδίτη δίνει ώθηση σε ένα ειδύλλιο που ξεκίνησε κάπως αδύναμα.

Δίδυμος Δεν είναι ανάγκη να αποδεχτείτε τους όρους που κάποιοι προσπαθούν να σας επιβάλουν, Δίδυμοι, αρκεί να έχετε κάποια ικανοποιητική εναλλακτική λύση να αντιπροτείνετε. Φερθείτε πονηρά αλλά υπεύθυνα. Ομαλά κυλούν τα ερωτικά σας τώρα, και οι όποιες μικροεντάσεις ανάμεσα σε σας και τον ερωτικό σας σύντροφο δεν χρειάζεται να σας ανησυχήσουν.

Καρκίνος Ο έρωτας μπορεί να έρθει με διάφορους τρόπους, Καρκίνοι. Αυτή τη φορά, ο Πλούτωνας φέρνει στη ζωή σας μεγάλη πρωτοτυπία, γι’ αυτό, καλύτερα να ξεκολλήστε από τις συμβατικές σας πρακτικές και να αγκαλιάστε τη διαφορετικότητα που προκύπτει. Προβλήματα στις επαγγελματικές σας σχέσεις. Μάλλον ήρθε η ώρα να δείξετε το σκληρό σας πρόσωπο.

Λέων Μην ασχολείστε άλλο με τα περασμένα, όσο κι αν αυτά επηρέασαν την εξέλιξή σας. Εφόσον δεν μπορείτε να αλλάξετε την κατάσταση, δεχτείτε την όπως είναι, και προσπαθήστε να τη βελτιώσετε με όποιο μέσο διαθέτετε τώρα. Η έλλειψη πρωτοβουλίας στα ερωτικά απειλεί να σας βγάλει εκτός παιχνιδιού. Πάρτε επιτέλους τα πράγματα στα χέρια σας.

Παρθένος Ο Κρόνος φέρνει αλλαγές στις διαπροσωπικές σας σχέσεις, που απ’ ό, τι φαίνεται σας οδηγούν στην συναισθηματική ωρίμανση που καιρό τώρα είχατε ανάγκη. Επιτέλους, δυο-τρείς εκκρεμείς διενέξεις μπαίνουν σε μια σειρά για να διευθετηθούν. Η πλανητική συγκυρία είναι ευνοϊκή για όσους ψάχνουν για δουλειά. Μην αφήσετε καμία ευκαιρία ανεκμετάλλευτη.

Ζυγός Η οικειότητα ανάμεσα σε σας και έναν απλό φίλο αυξάνεται κατακόρυφα, γεγονός που σας δίνει την ευκαιρία να επαναπροσδιορίσετε τη σχέση σας μαζί του, χωρίς περιστροφές. Προσοχή όμως, Ζυγοί, η ειλικρίνεια θα παίξει κομβικό ρόλο στη διαμόρφωση των πραγμάτων. Σταθερά τα οικονομικά σας- δεν έχετε να φοβάστε κάτι, αυτή τη στιγμή.

Σκορπιός Ο συμβιβασμός σε ένα επαγγελματικό θέμα μπορεί να μοιάζει δυσάρεστος, αλλά ίσως τελικά να είναι η μόνη σας επιλογή. Μη βιάζεστε, πάντως, να κρίνετε μια κατάσταση, Σκορπιοί, το –όχι και τόσο μακρινό- μέλλον κρύβει αρκετές εκπλήξεις. Προσοχή στις συναναστροφές σας με Τοξότες και Ταύρους σήμερα. Δεν σας αποκαλύπτουν την πλήρη αλήθεια.

Τοξότης Είναι επιτακτική ανάγκη να ξεφύγετε κάπως από τη ρουτίνα, και για καλή σας τύχη ο Δίας σας εξοπλίζει με το δυναμισμό που χρειάζεστε, για να το κάνετε. Δεν είναι ανάγκη να πάτε μακριά- αρκεί να αφήσετε τον εαυτό σας να αλλάξει παραστάσεις για λίγο. Δώστε σημασία στα υπονοούμενα σήμερα και αύριο.

Αιγόκερως Η συμπεριφορά ενός προσώπου του στενού σας κύκλου δεν είναι όσο αθώα φαίνεται. Κάντε τον κόπο να εμβαθύνετε στα κίνητρά του και να εξετάσετε τις πρόσφατες ενέργειές του, χωρίς να αφήνετε το συναισθηματισμό να θολώσει την κρίση σας. Προσοχή σε θέματα υγείας και διατροφής. Καλύτερα να αποφύγετε τις υπερβολές, Αιγόκεροι.

Υδροχόος Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να ποντάρετε στα ιδιαίτερα ταλέντα σας, Υδροχόοι, και να προσπαθήσετε να τα εκμεταλλευτείτε στο έπακρο. Δεν έχει σημασία αν πιστεύετε ή όχι σ’ αυτά. Η ουσία είναι ότι οι υπόλοιποι πιστεύουν. Δώστε σε ένα αμφίβολο επαγγελματικό εγχείρημα λίγο περισσότερο χρόνο. Δεν μπορούν τα πάντα να ευοδώνονται κατευθείαν.

Ιχθύς Η Αφροδίτη εξομαλύνει τις ταραγμένες σας σχέσεις με έναν συγγενή, αλλά η επίδρασή της σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί πανάκεια. Είναι στο χέρι σας να διατηρήσετε τις σχέσεις σας σε πολιτισμένο επίπεδο. Λίγη περιφρόνηση ποτέ δεν έβλαψε κανέναν. Μην προσφέρετε τον εαυτό σας στο πιάτο- αφήστε όσους ενδιαφέρονται, να σας διεκδικήσουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα