Τετ-α-τετ Δώνη με παίκτες

Ο Γιώργος Δώνης δίνει πολύ μεγάλη βαρύτητα στην επικοινωνία με τους παίκτες από την πρώτη μέρα που ανέλαβε τα ηνία του ΠΑΟΚ.
Επομένως, δεν προκαλεί εντύπωση το γεγονός πώς σήμερα άρχισε, παρέα με τον Μάκη Αγγελίνα και τον Αντώνη Λεμονάκη, τα τετ-α-τετ με τους ποδοσφαιριστές.
Ο Δώνης και οι δύο άμεσοι συνεργάτες του κάθονταν πίσω από ένα τραπέζι και για 15-20 λεπτά συνομιλούσαν ξεχωριστά με παίκτες. Πέρασαν από το τραπέζι ο Γεωργιάδης, ο Λάζαρ, ο Αθανασιάδης και

μερικοί ακόμη παίκτες (κυρίως πιο έμπειροι) και η διαδικασία θα συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες.
Πολλές λεπτομέρειες δεν έγιναν γνωστές, ωστόσο η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από όλα τα προσωπικά ζητήματα κάθε ποδοσφαιριστή. Ο Δώνης συζήτησε μαζί τους για το ρόλο τους στην ομάδα, άκουσε τις απόψεις τους και τα τυχόν προβλήματά τους.
Μαγνητική Γκαρσία, Καραντασιάδης
Στο μεταξύ, μέχρι το απόγευμα, ο Πάμπλο Γκαρσία και ο Άγγελος Καραντασιάδης θα μεταβούν στο Ντίσελντορφ για να υποβληθούν σε μαγνητική τομογραφία. Αν και έτρεξαν το πρωί στο δάσος, νιώθουν σφίξιμο στο δικέφαλο και στον ΠΑΟΚ θέλουν να ξεκαθαρίσουν αν υπάρχει κάτι πέρα από αυτό, που είναι φυσιολογικό σ’ αυτό το στάδιο της προετοιμασίας.

Πηηγή: sport24.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα