Θρίλερ με τα αντίγραφα της λίστας!


Χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα…. Κανείς πλέον δεν είναι σε θέση να γνωρίζει πόσα αντίγραφα της λίστας κυκλοφορούν, αν και όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι το στικάκι που κατασκεύασαν οι συνεργάτες του πρώην υπουργού Οικονομικών «κλωνοποιήθηκε», αλλά όλοι οι «κλώνοι»-αντίγραφα ήταν «πειραγμένα» και περιείχαν 2059 ονόματα καταθετών, αντί για 2062 που περιλάμβανε η αυθεντική λίστα.

Το στικάκι που βρίσκεται στα χέρια των δικαστικών αρχών, όπως προέκυψε από την έρευνα των οικονομικών εισαγγελέων κυρίων Γρηγόρη Πεπόνη και Σπύρου Μουζακίτη, «δημιουργήθηκε» το διάστημα μεταξύ

8 και 11 Ιουλίου 2011, κατά το οποίο επικεφαλής του ΣΔΟΕ ήταν ο πρώην εισαγγελέας κ. Ιωάννης Διώτης, ο οποίος είχε παραλάβει αντίγραφο από τον κ. Παπακωνσταντίνου.

Κατά τις υπάρχουσες πληροφορίες, η ημερομηνία «γέννησης» του συγκεκριμένου αντιγράφου, προέκυψε από την εκτύπωση των στοιχείων της «ταυτότητας» του, γεγονός που, κατά τους οικονομικούς εισαγγελείς, καθιστά χωρίς λόγο την διενέργεια ειδικής πραγματογνωμοσύνης από την Υπηρεσία Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Αστυνομίας.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι χρειάζεται μεγάλη προσοχή πριν από την εξαγωγή συμπερασμάτων αλλά και ενόψει αποκαλύψεων με εμπλοκή και νέων προσώπων στην υπόθεση.

Παράλληλα είναι περίεργο πως έγινε η ταυτοποίηση των ημερομηνιών εγγραφής του USB χωρίς τη συμμετοχή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος; Ακόμα πιο περίεργο είναι ότι ακόμα δεν έχουμε μάθει αν έχουν δεσμευθεί οι Η/Υ του γραφείου του πρώην Υπουργού Οικονομικών και όλων των εμπλεκόμενων προσώπων, και αν ναι, από ποιους έχουν δεσμευθεί;

Keywords
Τυχαία Θέματα