Τι είπε ο Καμμένος για τον Σαμαρά

Σφοδρή επίθεση κατά της Κυβέρνησης Σαμαρά εξαπέλυσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, κατά την διάρκεια της ομιλίας του στην ΚΟ του κόμματος του, κατηγορώντας τον πρωθυπουργό για αθέτηση των προεκλογικών του υποσχέσεων. Στη συνέχεια δήλωσε πως η επαναδιαπραγμάτευση

αποτελεί παρελθόν για την κυβέρνηση.

Λίγο παρακάτω ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ εμφανίστηκε βέβαιος πως θα υπάρξει και νέο PSI, το οποίο, όπως διευκρίνισε, δεν θα είναι προς το συμφέρον της ελληνικής οικονομίας και σημείωσε ότι οι φόροι δεν μειώθηκαν, αλλά αυξήθηκαν, με αποτέλεσμα να οδηγούμαστε στην ύφεση και την ανεργία.

Σε ότι αφορά τις αποκρατικοποιήσεις, ο κ. Καμμένος καταλόγισε στην κυβέρνηση ότι προχωρά χωρίς πρόγραμμα και ότι ουσιαστικά πρόκειται για «τακτοποιήσεις» με ορισμένες εταιρείες. Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στην Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης, τη «Δωδώνη» και τον ΟΠΑΠ, ενώ τάχθηκε σφόδρα εναντίον της ιδιωτικοποίησης της ΑΤΕ, η οποία «χρηματοδοτεί το 70% της πρωτογενούς παραγωγής»

Ολοκληρώνοντας ο κ Καμμένος άφησε να εννοηθεί ότι η αλλαγή καθεστώτος της ΑΤΕ κρύβει υστεροβουλία των δύο κυβερνητικών κομμάτων, που έχουν δανειοδοτηθεί με μεγάλα ποσά και προκαταβολές για τα επόμενα χρόνια, προσθέτοντας ότι το κόμμα του δεν εισέπραξε για τις επιδοτήσεις του τρέχοντος έτους ούτε ένα ευρώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα