Τι φοβούνται οι βουλευτές για τις λιμουζίνες

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης η διαδικασία κλήρωσης αυτοκινήτων στους νέους βουλευτές με αρκετά πρόσωπα να «ξινίζουν« με το αμάξι του τους έλαχε.
Οι εποχές αλλάζουν και ενώ κάποτε μερικοί θα έκαναν τα πάντα για ένα μεγάλο αμάξι τώρα φαίνεται πως δεν το προτιμούν. Κρίση βλέπετε…
Μετά το πέρας της διαδικασίας δημιουργήθηκαν ουρές και πηγαδάκια από βουλευτές που έψαχναν να βρουν συναδέλφους τους για να ανταλλάξουν τα μεγάλα αυτοκίνητα με κάποιο «γκολφάκι» ή αντίστοιχου κυβισμού όχημα.
Οι κακές γλώσσες λένε ότι δεν είναι λίγοι εκείνοι οι βουλευτές που δεν επιθυμούν να πληρώνουν

τα μαλλιοκέφαλά τους για τις βενζίνες ή ότι είναι δύσκολες οι μανούβρες εντός και εκτός Βουλής, κάνοντας τη… διαφυγή πιο δύσκολη αλλά και προκαλώντας τρακαρίσματα σαν αυτό που έγινε την ημέρα της ορκωμοσίας της νέας Βουλής.
Τα περισσότερα αυτοκίνητα μεγάλου κυβισμού κληρώθηκαν στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής μιας και η θεά τύχη φαίνεται να ήθελε να παίξει ένα ευχάριστο παιχνίδι στα παλικάρια του Μιχαλολιάκου με τις … υπερμεγέθεις πλάτες.
Χωρίς πλάκα, πάντως, ο Νίκος Μιχαλολιάκος μάλλον έμπλεξε καθώς βιάστηκε να υποσχεθεί πως θα μοιράσει τα αυτοκίνητα σε φτωχούς και αναξιοπαθούντες (λες και αυτό που χρειάζονται πραγματικά είναι ένα αμάξι πολυτελείας) αλλά απ ‘ ότι φαίνεται ο κανονισμός της Βουλής δεν του το επιτρέπει.
Η μίσθωση του οχήματος είναι προσωπική πράγμα που σημαίνει ότι μόνο τρία άτομα έχουν δικαίωμα να οδηγήσουν το εν λόγω αυτοκίνητο και πρέπει να έχουν καταγεγραμμένη άμεση σχέση με τον εκάστοτε βουλευτή (γραμματέας, επιστημονικός σύμβουλος κλπ).

Keywords
Τυχαία Θέματα