Τι λέει η Παπαχρήστου για τη Χρυσή Αυγή

Μηνύματα με πολλούς αποδέκτες έστειλε με συνέντευξή της στο Reuters η Βούλα Παπαχρήστου, η οποία αποκλείστηκε από τους Ολυμπιακούς Αγώνες για ρατσιστικό σχόλιο στο twitter.«Δεν έχω κοιμηθεί καθόλου. Ακόμη προσπαθώ να συμβιβαστώ με ότι έχει συμβεί», τόνισε η ελληνίδα πρωταθλήτρια και χαρακτήρισε υπερβολικές
τις αντιδράσεις που υπήρξαν.Η Βούλα Παπαχρήστου δεν έκρυψε την πίκρα της λέγοντας χαρακτηριστικά:«Προσπαθώ να μείνω ψύχραιμη, διαφορετικά θα χάσω τον έλεγχο. Ευγνωμονώ τον προπονητή και την οικογένειά μου που μου συμπαραστάθηκαν».

«Έπειτα από τόσα χρόνια θυσιών για να καταφέρω να φτάσω στους πρώτους μου Ολυμπιακούς Αγώνες αισθάνομαι μεγάλη πίκρα και είμαι πολύ ταραγμένη. Εκείνο που με έχει ενοχλήσει περισσότερο είναι οι υπερβολικές αντιδράσεις και η ταχύτητα με την οποία ελήφθη η πειθαρχική απόφαση».

 Χρυσή Αυγή

Αναφορικά με παλαιότερες αναρτήσεις της και τις κατηγορίες ότι πρόσκειται στη «Χρυσή Αυγή», είπε ότι ποτέ της δεν ανακατεύτηκε με την πολιτική.

«Αυτό ήταν ένα κακόγουστο αστείο που μοιράστηκε από όλους και δεν υπολόγιζα πως η δική μου αναδημοσίευση θα προκαλούσε πρόβλημα. Ποτέ δεν ήθελα να προκαλέσω θέμα ή να προσβάλλω κανένα, καθώς δεν είναι αυτός ο τρόπος που σκέφτομαι και λειτουργώ».Σημείωσε επίσης ότι είναι δυνατός χαρακτήρας και θα ξεπεράσει αυτό που ζει σήμερα με τις μελλοντικές της εμφανίσεις στους αγώνες.
Keywords
Τυχαία Θέματα