Τι λέει το ζώδιό σας για σήμερα, Παρασκευή

Κριός Προσοχή Κριοί, σήμερα έρχεστε αντιμέτωποι με ένα μεγάλο φορτίο ευθύνης, το οποίο θα πρέπει να φέρετε εις πέρας αδιαμαρτύρητα. Ποντάρετε στις ιδιαίτερες ικανότητές σας και θα κερδίσετε το προβάδισμα που καιρό τώρα επιδιώκετε. Κάντε υπομονή και μην πιέσετε μια εξελισσόμενη κατάσταση στον τομέα των ερωτικών. Τα συναισθήματα κάθε πλευράς δεν έχουν διαμορφωθεί πλήρως, ακόμη.

Ταύρος Ο Δίας σας δίνει ό, τι χρειάζεστε για να κυνηγήσετε το αντικείμενο του ερωτικού σας πόθου, με αποφασιστικότητα και σθένος. Μην αναβάλετε αυτό που μπορείτε να κάνετε τώρα. Η συγκυρία δεν πρόκειται να σας ευνοήσει

περισσότερο κάποια άλλη στιγμή. Μια απότομη αλλαγή στο εργασιακό περιβάλλον θα σας βγάλει από την ανία των τελευταίων ημερών.

Δίδυμος Τα πηγαίνετε περίφημα στο πεδίο των οικονομικών, αλλά θα είναι λάθος να ανοιχτείτε περισσότερο, στην παρούσα φάση. Σιγουρέψτε τα κεκτημένα σας και αφήστε τα μεγαλεπήβολα σχέδια για αργότερα. Μην αφήσετε κανένα ερωτικό υπονοούμενο να πέσει κάτω. Είναι σημαντικό να έχετε πλήρη γνώση των συναισθημάτων των άλλων, αν θέλετε να γυρίσετε σελίδα στη ζωή σας.

Καρκίνος Όσο κι αν ο θυμός σας, σας σπρώχνει στην επίθεση, εσείς οφείλετε να αντισταθείτε σε κάθε καταστροφική ορμή. Ο Άρης δεν σας βοηθάει καθόλου να ηρεμήσετε, αλλά ευτυχώς περιβάλλεστε από τα κατάλληλα άτομα, που θα σας παράσχουν μια εναλλακτική ματιά πάνω στα πράγματα. Ηρεμία στο μέτωπο των οικογενειακών. Εκμεταλλευτείτε την δημιουργικά.

Λέων Μπορεί να σας φαίνεται περίεργο, αλλά τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να εμπιστευτείτε κάποιον που δεν ξέρετε πολύ καλά. Το ρίσκο είναι πάντα μες στο παιχνίδι, και το παιχνίδι που παίζετε τώρα, δεν είναι καθόλου συνηθισμένο. Αλλαγές στις σχέσεις σας με αδέρφια ή αδερφικούς φίλους. Από εσάς θα εξαρτηθεί ο νέος χαρακτήρας που θα προσλάβει η επαφή σας.

Παρθένος Μην έχετε την απαίτηση από τον εαυτό σας να καταλαβαίνει τα πάντα αμέσως, ειδικά όταν πρόκειται για ερωτικά ζητήματα. Κάποιες αλήθειες θέλουν το χρόνο τους για να γίνουν πλήρως κατανοητές, και η αλήθεια είναι ότι εσείς βιάζεστε αρκετά. Ο Ερμής σας βοηθάει να χαλαρώσετε και να αποδεχτείτε μια επαγγελματική εξέλιξη χωρίς άγχος και διαμαρτυρίες.

Ζυγός Είναι γνωστό το πόσο πεπεισμένοι είστε για την ορθότητα των θέσεών σας, αλλά σήμερα, η πλανητική συγκυρία σας καλεί να αναθεωρήσετε πολλές από τις απόψεις σας. Ακολουθήστε τη συμβουλή ενός μικρότερου ηλικιακά προσώπου και θα βγείτε κερδισμένοι. Έντονη η χημεία σας με Ταύρους και Ιχθύς. Διαχειριστείτε την με πονηρία και δημιουργικότητα.

Σκορπιός Αποφύγετε πάση θυσία τις εξόδους σήμερα, γιατί όλα δείχνουν πως θα πέσετε πάνω σε άτομα που καθόλου δεν θέλετε να συναναστραφείτε. Δεν είστε έτοιμοι ακόμα για συγκινήσεις τέτοιου είδους, Σκορπιοί. Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για μια ενδιαφέρουσα ερωτική αποκάλυψη. Θα διαπιστώσετε ότι η ηττοπάθειά σας δεν ανταποκρίνεται καθόλου στην πραγματικότητα.

Τοξότης Μην πιέσετε τον εαυτό σας παραπάνω απ’ όσο αντέχει σήμερα, γιατί τα αποτελέσματα που θα επέλθουν θα είναι αντίθετα από τα προσδοκώμενα. Ειδικά στον επαγγελματικό τομέα, πάρτε μια ανάσα πριν ξεκινήσετε μια μεγάλη δουλειά. Οι ερωτικές κρούσεις προς το μέρος σας πληθαίνουν χάρη στην επίδραση της Αφροδίτης. Μην τις διαχειριστείτε απερίσκεπτα, όμως.

Αιγόκερως Μην παίρνετε κι όρκο ότι οι άλλοι σας καταλαβαίνουν απολύτως σήμερα. Η επικοινωνιακή σύγχυση είναι βασικό χαρακτηριστικό της ημέρας, επομένως, καλά θα κάνετε να φανείτε υπομονετικοί όταν η ροή των πραγμάτων δεν είναι η αναμενόμενη. Άνοδος στα οικονομικά σας, η οποία οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στη συμβολή ενός κοντινού σας προσώπου.

Υδροχόος Ο ρομαντισμός είναι σήμερα εμφανέστατος στην ατμόσφαιρα, αλλά θα είναι προς το συμφέρον σας να τον αξιοποιήσετε με πιο εποικοδομητικό τρόπο απ’ ό, τι συνήθως. Τώρα είναι η σωστή στιγμή να παγιώσετε τη θέση του αγαπημένου σας δίπλα σας. Μια νέα γνωριμία έχει τα φόντα να διευρύνει τους πνευματικούς σας ορίζοντες.

Ιχθύς Καλή η αλλαγή και η εξέλιξη, αλλά κάποιες φορές, η συνήθεια και η παράδοση είναι προτιμότερες. Μην θυσιάσετε σχέσεις και συναισθήματα που χτίσατε με κόπο, στο βωμό ενός αβέβαιου μέλλοντος. Προσοχή στους αριθμούς που εμφανίζονται μπροστά σας σήμερα. Δώστε τους λίγη παραπάνω σημασία, γιατί θα σας φανούν χρήσιμοι σε πρακτικό επίπεδο. Πηγή: www.lifo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα