Τί λέει το ζώδιό σου για σήμερα Τετάρτη

Κριός

Θα το βρείτε πιο δύσκολο απ’ ό, τι συνήθως να συγκεντρωθείτε σήμερα κυρίως λόγω της θέσης του Ερμή. Οι προσωπικές και οι επαγγελματικές πιέσεις ενδέχεται να σας εξωθήσουν σε ακραίες καταστάσεις, αλλά δεν πρέπει να πέσετε σ’ αυτή την παγίδα (ειδικά τώρα).

Μην αναλώνεστε σε διαμάχες που έχουν προ πολλού λήξει.

Ταύρος

Μην ταραχτείτε αν ξαφνικά συνειδητοποιήσετε ότι οι μισοτελειωμένες σας δουλειές είναι υπερβολικά πολλές και πρέπει να διεκπεραιωθούν σύντομα. Ηρεμήστε γιατί η κατάσταση δεν είναι όσο δύσκολη πιστεύετε- συγκεκριμένα πρόσωπα θα σπεύσουν να σας βοηθήσουν

(κάποια από αυτά με έναν ιδιαίτερο τρόπο).

Άνοδος στα ερωτικά, επιτέλους σπάει αυτός ο πάγος που τόσο σας ταλαιπώρησε!

 

Δίδυμος

Η μελαγχολία της Σελήνης θα σας επηρεάσει σήμερα και τα πράγματα θα σας φανούν πιο σκούρα απ’ ό, τι είναι στην πραγματικότητα. Επιστρατεύστε τη δημιουργικότητα και την πειθαρχία σας για να επανέλθετε σε φυσιολογικούς ρυθμούς.

Τριγμοί στις σχέσεις σας με τους Σκορπιούς, προσέξτε τι τους λέτε αλλά και τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνείτε.

Καρκίνος

Μην ενθουσιάζεστε υπερβολικά με τις εξελίξεις στα ερωτικά γιατί μάλλον άνθρακας είναι ο θησαυρός. Κρατήστε μικρό καλάθι και στο τέλος μπορεί και να εκπλαγείτε ευχάριστα. Πάντως μην ανοίγεστε αν δεν σας δοθούν τα κατάλληλα σήματα από την άλλη πλευρά.

Μη διστάζετε να επιβραβεύσετε τον εαυτό σας για τα επιτεύγματά του.

Λέων

Τα επαγγελματικά σας πλάνα είναι πολλά υποσχόμενα και οι ευκαιρίες ανέλιξης διαγράφονται εξίσου θετικές. Επιβάλλεται ωστόσο να μείνετε προσηλωμένοι στο στόχο σας και να μην πιστέψετε σε φρούδες υποσχέσεις άσχετων ανθρώπων.

Στα ερωτικά, επιδιώξτε μια πιο στενή επαφή, αρκετά κάνατε τους αδιάφορους. Ήρθε η ώρα να φανερώσετε τις προθέσεις σας.

Παρθένος

Κάποια προσωπικά ζητήματα χρήζουν της άμεσης προσοχής σας. Η αναβολή δεν αποτελεί πλέον επιλογή- ή θα δράσετε τώρα ή θα αποδεχτείτε την επερχόμενη ήττα. Οι πλανητικοί οιωνοί είναι θετικότατοι, επομένως δεν προβλέπονται περιπλοκές στα σχέδιά σας.

Διλήμματα σας περιμένουν στα ερωτικά. Ήρθε η ώρα για την άβολη επιλογή ανάμεσα σε δυο.

Ζυγός

Θέλετε να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα, αλλά τίποτα δεν μπορεί να αρχίσει από την αρχή αν δεν απαλλαχτείτε από τα περιττά βάρη που σας φόρτωσαν οι άλλοι στην πορεία. Κάντε το ξεκαθάρισμά σας και όποιος το αξίζει- μην ανησυχείτε- θα παραμείνει στη ζωή σας.

Η Αφροδίτη σας χαρίζει μια αρκετά ρομαντική ατμόσφαιρα σήμερα, αξιοποιήστε την κατάλληλα.

Σκορπιός

Ίσως έχει έρθει η στιγμή να σταματήσετε τις προσπάθειες για να αλλάξετε κάποιον (ιδίως με δεδομένο ότι δεν τα καταφέρνετε καθόλου!). Η αποδοχή είναι το επόμενο βήμα σας και οι όποιες συνέπειές της θα αντιμετωπιστούν εν καιρώ.

Προσοχή σε θέματα σώματος και υγείας. Μια μεγάλη πρόκληση βρίσκεται εν όψει και χρειάζεστε το σύνολο των δυνάμεών σας για να την αναλάβετε.

Τοξότης

Ένα ηθικό δίλημμα σας περιμένει στα προσωπικά, για τ

Keywords
Τυχαία Θέματα