Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη

Κριός Σήμερα σας δίνεται μετά από πολύ καιρό η ευκαιρία να δείτε τα επαγγελματικά σας από μία ανανεωτική σκοπιά και να επιφέρετε τις αλλαγές που πιστεύετε ότι θα συμβάλουν στην ανέλιξή σας. Εκμεταλλευτείτε κάθε νέα γνωριμία. Προσοχή στους πειρασμούς, ειδικά εκείνους που απειλούν να σας οδηγήσουν σε αχρείαστες σπατάλες. Μείνετε προσηλωμένοι στο σχέδιό σας.

Διαβάστε τα ζώδια της ημέρας και μάθετε όλα όσα σας αφορούν

Ταύρος

Αρκετές κινήσεις κάνατε εσείς για να προσεγγίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Ήρθε η ώρα να το αφήσετε να αντιδράσει και να ανταποκριθεί, χωρίς να το πιέσετε με τις δικές σας πρωτοβουλίες. Δώστε περισσότερη έμφαση σε τεχνικά και γραφειοκρατικά ζητήματα, ακόμη κι αν κατά τη γνώμη σας δεν επείγουν αυτή τη στιγμή.

Δίδυμος Το θάρρος της γνώμης σας είναι το μόνο που μπορεί να σας φτάσει εκεί που θέλετε, τόσο στον ερωτικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Η σημερινή μέρα ενδείκνυται για την επανάσταση εκείνη που εδώ και πολύ καιρό αναβάλλετε. Οι Παρθένοι έχουν πολλά να σας δώσουν σε συναισθηματικό επίπεδο. Μη βιαστείτε να απορρίψετε τις προσκλήσεις τους.

Καρκίνος Ο Δίας σας υποδεικνύει με αρκετά ξεκάθαρο τρόπο τα πρόσωπα που πρέπει να εμπιστευτείτε προκειμένου να βγείτε από τη δύσκολη θέση, σε ένα περίεργο διαδικαστικό ζήτημα (του επαγγελματικού τομέα μάλλον). Μην κάνετε του κεφαλιού σας πάλι. Μην αφήσετε καμία κουβέντα να πέσει κάτω, σήμερα. Κάθε λέξη έχει ξεχωριστή σημασία.

Λέων Σήμερα ακροβατείτε ανάμεσα σε επικίνδυνα συναισθήματα και ορέξεις. Όσο θυμό κι αν σας προκαλεί η συμπεριφορά ενός κοντινού σας προσώπου, αποφύγετε να υιοθετήσετε ακραίες τακτικές. Υπάρχουν ακόμη γεγονότα που δεν γνωρίζετε. Άνοδος στα οικονομικά σας. Ικανοποιήστε πρώτα τις δικές σας ανάγκες και έπειτα δώστε τη βοήθειά σας σε αυτούς που τη χρειάζονται.

Παρθένος Σήμερα δεν θα χρειαστεί να καυγαδίσετε για να φέρετε τον/τη σύντροφο στα νερά σας. Όλα κυλάνε ομαλά και προς το συμφέρον σας, αρκεί να μιλήσετε ευθέως και να μην αναλωθείτε σε υπονοούμενα και συναισθηματικούς εκβιασμούς. Ο Ερμής επαναφέρει στη ζωή σας ένα πρόσωπο από το παρελθόν. Σκεφτείτε προσεκτικά πώς θα διαχειριστείτε τη μεταξύ σας σχέση.

Ζυγός Εκμεταλλευτείτε την ευνοϊκή επίδραση της Αφροδίτης στην ερωτική σας ζωή, δίνοντας περισσότερο χώρο και χρόνο στο φλερτ, χωρίς ενοχές και ενδοιασμούς. Λίγο παιχνίδι αξίζει τον κόπο, ακόμα κι αν δεν οδηγήσει πουθενά. Προσοχή στις παγίδες που στήνονται στον επαγγελματικό σας χώρο. Κάποιοι είναι πολύ νευριασμένοι με σας και δεν διστάζουν να το δείξουν.

Σκορπιός Αρκετή υπομονή κάνατε με έναν εραστή που δεν λέει να σοβαρευτεί και να αντιμετωπίσει την μεταξύ σας κατάσταση ώριμα. Δεν έχετε χρόνο για άλλα παιχνίδια, Σκορπιοί, καιρός να στοχεύσετε σε κάτι που σας αντιπροσωπεύει περισσότερο. Ανοδικές οι τάσεις των οικονομικών και των επαγγελματικών σας. Μην επαναπαύεστε στις επιτυχίες σας, όσο ελπιδοφόρες κι αν είναι.

Τοξότης Αποφύγετε τις υποσχέσεις που είναι αδύνατο να πραγματοποιηθούν. Όλα δείχνουν πως σήμερα πρέπει να συγκεντρωθείτε στην άχαρη πραγματικότητα και να αφήσετε τις ονειροπολήσεις για όσους δεν έχουν κάτι καλύτερο να ασχοληθούν. Απρόοπτες συναντήσεις σας περιμένουν σε κοινωνικό επίπεδο, που μάλλον θα σας βάλουν σε σκέψεις. Κινηθείτε με διακριτικότητα.

Αιγόκερως Ο Ερμής σας αποπροσανατολίζει αρκετά σήμερα, επηρεάζοντας κυρίως την επαγγελματική σας στρατηγική. Μην έχετε, όμως, υπερβολικές απαιτήσεις απ’ τον εαυτό σας – δικαιούται κι αυτός να αποσυντονίζεται πού και πού. Σε τεντωμένο σχοινί οι σχέσεις σας με την οικογένεια. Κάντε ένα βήμα πίσω και όλοι θα βγουν κερδισμένοι στο τέλος.

Υδροχόος Αφήστε στην άκρη τις παραδοσιακές σας φοβίες για τη δέσμευση και αφεθείτε άφοβα στη νέα συναισθηματική κατάσταση που διαμορφώνεται τώρα στη ζωή σας. Εμπιστευτείτε περισσότερο τον εαυτό σας και τις κρυφές σας δυνάμεις, και θα βγείτε κερδισμένοι. Κρατήστε κοντά σας τους Λέοντες του ευρύτερου κοινωνικού σας περιβάλλοντος, γιατί θα σας φανούν ιδιαίτερα χρήσιμοι.

Ιχθύς Οι εντάσεις στο πλαίσιο της ερωτικής σας σχέσης σας ρίχνουν πολύ από ψυχολογικής άποψης, αλλά από την άλλη σας αφυπνίζουν, ώστε να διευθετήσετε επιτέλους ένα διαπροσωπικό πρόβλημα που μια ζωή βάζατε κάτω απ’ το χαλί. Μην αναθέσετε σε άλλον κάτι που μπορείτε να κάνετε και μόνοι σας. Η πρωτοβουλία σας θα σας σώσει.

Πηγή: www.lifo.gr

The post Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα