Τι λένε τα ζώδια της Δευτέρας

Κριός Σήμερα, αισθάνεστε έντονη την ανάγκη για συναισθηματική υποστήριξη, και αυτό ακριβώς είναι που πρέπει να διεκδικήσετε, Κριοί. Μη συμβιβαστείτε με κάτι λιγότερο, όταν μπορείτε να έχετε το είδος της σχέσης που επιθυμείτε. Η Αφροδίτη εντείνει τις επαφές σας με τα άτομα που σας διεγείρουν πνευματικά. Εκμεταλλευτείτε την πολύτιμη αυτή ευκαιρία.

Ταύρος Μη βιάζεστε να χαρακτηρίσετε μια σχέση τελειωμένη, όσο κι αν σας έχει πονέσει. Τις περισσότερες φορές, υπάρχει δυνατότητα ανάκαμψης, απλώς πρέπει να βρείτε το απαιτούμενο κουράγιο για να τη διεκδικήσετε. Αλλαγές στα εργασιακά σας λόγω της

άφιξης ενός νέου ατόμου. Κάντε υπομονή και δείξτε το καλό σας πρόσωπο, μέχρι να σας προκαλέσουν να κάνετε το αντίθετο.

Δίδυμος Για να αποφύγετε την κριτική, θα πρέπει να μείνετε κλειδωμένοι στο σπίτι σας, εντελώς άπραγοι. Κάτι τέτοιο είναι μάλλον πρακτικά αδύνατο, πράγμα που σημαίνει ότι έχει έρθει η ώρα να οπλιστείτε με θάρρος και να κινηθείτε ελεύθεροι, αδιαφορώντας για τις γνώμες των άλλων. Ο Άρης σας βοηθάει να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους στο χώρο της δουλειάς, με αυστηρό τρόπο.

Καρκίνος Δώστε σημασία σε ό, τι λέγεται εμμέσως, σήμερα. Τα μεγαλύτερα νοήματα θα αποδοθούν υπαινικτικά, γι’ αυτό, είναι μάταιο να περιμένετε σαφείς εξηγήσεις και μακροσκελείς απαντήσεις στα όποια ερωτήματά σας. Έντονη η χημεία σας με τους Λέοντες και τους Παρθένους. Τα πράγματα μεταξύ σας κυλούν με πρωτοτυπία αλλά και ιδιαίτερη δημιουργικότητα.

Λέων Λέοντες, αξίζετε λίγη ξεκούραση προτού ξαναμπείτε στο ερωτικό παιχνίδι. Το τελευταίο σας ειδύλλιο σας άφησε μπόλικο υλικό για σκέψη και περισυλλογή. Αξιοποιήστε το- θα σας βοηθήσει να ωριμάσετε και να κατανοήσετε αρκετά πράγματα. Ο Ερμής σας φέρνει αντιμέτωπους με μια κατάσταση από το παρελθόν, που, απ’ ό, τι φαίνεται, δεν λύθηκε ποτέ εντελώς.

Παρθένος Εκμεταλλευτείτε μια ευκαιρία για ταξίδι και αναψυχή, όπως κι αν σας παρουσιαστεί, Παρθένοι. Η εκλεκτικότητά σας μπορεί να σας έχει σώσει από αρκετά ευτράπελα μέχρι στιγμής, αλλά σας έχει αποκλείσει και από πολλές απολαύσεις. Σκεφτείτε το. Σταθερά τα ερωτικά σας- αποφύγετε τις αχρείαστες συγκρούσεις, πάντως, όσο ανακουφιστικές κι αν μοιάζουν.

Ζυγός Εστιάστε σε θέματα καριέρας σήμερα, και αν χρειαστεί, επιστρατεύστε τα σκληρότερα μέσα που έχετε στη διάθεσή σας, για να διεκδικήσετε αυτό που σας ανήκει. Δεν είναι τώρα η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε πίσω. Ο Κρόνος ευνοεί τις προσπάθειες συναισθηματικής επανασύνδεσης. Δώστε του μια ευκαιρία να αλλάξει τη δυσάρεστη τροπή των ερωτικών σας.

Σκορπιός Επιτέλους, τα αποτελέσματα μιας πολύ κοπιαστικής δουλειάς αρχίζουν να γίνονται εμφανή. Δώστε στον εαυτό σας τα εύσημα που του αξίζουν, Σκορπιοί, αλλά μην επαναπαυθείτε καθόλου. Ο δρόμος είναι ακόμα μακρύς. Αλλαγές σας περιμένουν στο σπίτι. Μην αντιμετωπίζετε με καχυποψία τις νέες ιδέες των άλλων. Μπορεί και να βγουν σε καλό.

Τοξότης Τώρα είναι η ιδανική στιγμή να κάνετε άμεση επίθεση στον ερωτικό σας στόχο με μοναδικό σκοπό την κατάκτηση και όχι τη διαπραγμάτευση. Το αντικείμενο της πολιορκίας, Τοξότες, εκτιμά πάντα την αποφασιστικότητα και το δυναμισμό του επιτιθέμενου. Το κλίμα που διαμορφώνει η Αφροδίτη, ενδέχεται να απορρυθμίσει μια μακροχρόνια σχέση σας.

Αιγόκερως Είστε σίγουροι πως έχετε καταστήσει σαφείς τις προθέσεις σας στο πρόσωπο που σας απασχολεί ερωτικά; Βεβαιωθείτε ότι από την πλευρά σας έχετε κάνει ό, τι περνούσε από το χέρι σας για να γίνετε ξεκάθαροι. Πρόοδος στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας. Μην αφήσετε κανέναν άλλο να την καπηλευτεί (θα υπάρξουν πολλοί υποψήφιοι).

Υδροχόος Μην αφήνετε τον εαυτό σας να ταλαιπωρηθεί μέσα σε μια σχέση, που εκ των πραγμάτων δεν μπορεί να του προσφέρει κάτι ουσιαστικό. Θα σας πάρει λίγο χρόνο να συνηθίσετε μια διαφορετική κατάσταση από την τρέχουσα, αλλά θα τα καταφέρετε. Σταθερά τα επαγγελματικά σας, παρ’ όλη τη ρευστότητα που προκαλεί η Σελήνη στη ζωή σας.

Ιχθύς Μια απρόσμενη αποκάλυψη φέρνει στην επιφάνεια ένα ερωτικό σας πρόβλημα, που κάθε πλευρά είχε τους λόγους της να το κρύψει. Αντιμετωπίστε το άμεσα, και μην κάνετε για κανένα λόγο τα στραβά μάτια. Ομαλές οι διαπροσωπικές σας σχέσεις γενικά, αλλά καλά θα κάνετε να θέσετε τα όριά σας απέναντι σε έναν ύποπτο Ζυγό.

Πηγή: www.lifo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα