Τι συζήτησαν Βενιζέλος – εργαζόμενοι ΤΤ

Τις θέσεις τους για το μέλλον του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου εξέφρασαν από κοινού κατά τη συνάντησή τους με τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελο Βενιζέλο, στην Ιπποκράτους, ΟΤΟΕ και εργαζόμενοι στο ΤΤ, υπογραμμίζοντας την άποψή τους πως το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο

είναι βιώσιμο και έχει προοπτική να ανακεφαλαιοποιηθεί και να παίξει αυτόνομο ρόλο στο πλαίσιο λειτουργίας της ελληνικής οικονομίας.

Σε σχετική ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ, Ευ. Βενιζέλος τους ενημέρωσε για τις συζητήσεις που είχαν γίνει με την τρόικα έως τις εκλογές και την προσπάθεια που είχε γίνει για να αντιμετωπιστεί το ΤΤ ισότιμα με τις άλλες τράπεζες. Eπιπλέον δεσμεύτηκε να μεταφέρει τη συζήτηση στη συνάντηση των τριών πολιτικών αρχηγών, να ενημερωθεί σχετικά από το υπουργείο Οικονομικών και την Τράπεζα της Ελλάδος και να ξανασυζητηθεί το θέμα σε νέα συνάντηση με τους εργαζομένους.

Από την άλλη πλευρά, ο Πρόεδρος της ΟΤΟΕ, Σταύρος Κούκος, ανέφερε ότι παρέθεσαν στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ επιχειρήματα, ώστε να αναδείξουν και να αποδείξουν ότι το ΤΤ κάθε άλλο παρά μη βιώσιμο είναι. O πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων του ΤΤ, Αντώνης Δεληχάτσιος, έκανε λόγο για διεξοδική συζήτηση και ανέφερε ότι παρέδωσαν στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ σχετικές μελέτες που έχει αναθέσει το δημόσιο, στις οποίες αναφέρεται ότι η φθηνότερη λύση για τον Έλληνα φορολογούμενο είναι η ανακεφαλαιοποίηση του ΤΤ και η αυτόνομη πορεία του.

Σημειώνεται ότι το απόγευμα θα συζητήσει το Πανελλαδικό Συμβούλιο των εργαζομένων, προκειμένου να καθορίσει το μέλλον των κινήσεών του.

Keywords
Τυχαία Θέματα