Την Ελλάδα επιλέγει η Τρόικα για Πασχαλινές διακοπές

Την χώρα μας φαίνεται πως επιλέγουν οι ξένοι τεχνοκράτες, που ήθελαν να μας βάλουν στον «ίσιο δρόμο» αυτό των μεταρρυθμίσεων, προκειμένου να κάνουν τις Πασχαλινές τους διακοπές. Συγκεκριμένα στην Αθήνα έφτασε χθες ο Ολλανδός Μπομπ Τράα πρώην επικεφαλής της αντιπροσωπείας του ΔΝΤ στην Ελλάδα μέχρι τον περασμένο Σεπτέμβριο, ο οποίος συνοδευόταν από τη σύζυγό του.

Ο

Μπομπ Τράα βρέθηκε να συνταξιδεύει χθες με τον πρώην εκπρόσωπο της Ελλάδας στο ΔΝΤ και σημερινό αντιπρόεδρο της Τράπεζας Πειραιώς Παναγιώτης Ρουμελιώτης από τη Φρανκφούρτη με προορισμό την Αθήνα. Οι δυο άνδρες, σύμφωνα με δημοσιεύματα, κάθονταν σε απόσταση λίγων θέσεων στην business class του αεροπλάνου.

Να σημειωθεί πως ο αντιπρόεδρος της Τράπεζας Πειραιώς, εκπροσώπησε συνολικά το ελληνικό τραπεζικό σύστημα, στην Ουάσιγκτον, στην οποία συμμετείχε στις εργασίες της ανοιξιάτικης συνόδου του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας, καθώς οι άλλες τράπεζες δεν έστειλαν εκπροσώπους τους στη σύνοδο. Μπομπ Τράα και Παναγιώτης Ρουμελιώτης αποχώρησαν μαζί από την παραλαβή των αποσκευών.

The post Την Ελλάδα επιλέγει η Τρόικα για Πασχαλινές διακοπές appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα