Την Ελλάδα την κυβερνά η λέσχη Μπίλντεμπεργκ

Βολές κατά πάντων εξαπέλυσε κατά τη διακαναλική συνέντευξη Τύπου του ΛΑΟΣ ο Γιώργος Καρατζαφέρης, ο οποίος υπογράμμισε ότι ο πραγματικός κίνδυνος είναι η διάλυση της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

«Την Ελλάδα την κυβερνά η Λέσχη Μπίλντεμπεργκ και όσοι έχουν κυβερνήσει τη χώρα, έχουν προηγουμένως συνεργασθεί με αυτήν», είπε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ

και υποστήριξε ότι τα δελτία των 8 διαμορφώνουν συνείδηση.

Επικαλέστηκε μάλιστα  τον φιλόσοφο Νόαμ Τσόμσκι, αναφερόμενος στη δήλωσή του ότι «η ΕΚΤ και το ΔΝΤ έχουν βαλθεί να καταστρέψουν την Ελλάδα» και αποκάλεσε τον Πολ Τόμσεν «υπερυπουργό που στερεί την εθνική μας κυριαρχία.Υποστήριξε επίσης ότι αν προκύψει κυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ δεν θα υπάρχει ούτε μία μέρα ειρήνης στην Αθήνα, αφού ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχει πάνω από 20%.

«Εάν βγει μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, σε 2-3 μήνες θα φανεί το αδιέξοδο και θα ενωθεί ξανά ο αστικός κόσμος. Αυτή η μακροπρόθεσμη λύση είναι η καλύτερη, τόνισε ο κ. Καραταζαφέρης.

Επίσης, χαρακτήρισε «κατάπτωση» τον τρόπο που διεξάγεται η προεκλογική εκστρατεία, λέγοντας ότι ο καθένας προσπαθεί να αποδείξει ότι ο άλλος είναι χειρότερος.

Ειδική αναφορά έκανε για τη Χρυσή Αυγή υποστηρίζοντας ότι ο ΛΑΟΣ ανέστησε τον πατριωτικό χώρο και συγκρούστηκε με την Αριστερά πάντα σε πολιτισμένο πλαίσιο και όχι με μπουνιές.

Πρότεινε ακόμα να παράγει η Ελλάδα τα δικά της φάρμακα ενώ κατήγγειλε ότι οι χώρες του ευρωπαϊκού Βορά κρατούν με σχέδιο σε καθίζηση τις οικονομίες και τη βιομηχανία του Νότου, για να τις απομυζούν.

Keywords
Τυχαία Θέματα