Το αγαπημένο γλυκό της Anne Hathaway(φωτο)

Το αγαπημένο γλυκό της Anne Hathaway. Γεμιστά ροδάκινα με βούτυρο και ζάχαρη

Υλικά:

3 μεγάλα ώριμα ροδάκινα κομμένα στην μέση

4 κουταλιές της σούπας βούτυρο

2 κουταλιές της σούπας μαύρη ζάχαρη

1 μεγάλο αυγό ελαφρώς χτυπημένο

3/4 της κούπας ψιλοκομμένα μπισκότα

2 κουταλιές της σούπας anaretto(προαιρετικά)

1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο αμύγδαλο

Εκτέλεση:

Προθερμάνετε το φούρνο στους 350 βαθμούς και αδειάστε τα ροδάκινα από το εσωτερικό τους χωρίς όμως να το πετάξετε. Αλείψτε σε ένα σκεύος μία κουταλιά βούτυρο και τοποθετήστε τα ροδάκινα

με το κενό προς τα πάνω. Ανακατέψτε το εσωτερικό των ροδάκινων με δύο κουταλιές της σούπας βούτυρο και μία κουταλιά της σούπας ζάχαρη. Στη συνέχεια, προσθέστε και το αυγό, τα ψιλοκομμένα μπισκότα και το amaretto και αφού τα ανακατέψετε όλα μαζί, βάλτε το μείγμα στα ροδάκινα με ένα μεγάλο κουτάλι. Κόψτε όσο βούτυρο απέμεινε σε κομματάκια και βάλτε πάνω από τα γεμιστά ροδάκινα. Τέλος, πασπαλίστε με το ψιλοκομμένο αμύγδαλο και με την μαύρη ζάχαρη. Ψήστε περίπου για 25-30 λεπτά. Μπορείτε να τα σερβίρετε με σαντιγί αν θέλετε… Καλή επιτυχία!  

Keywords
Τυχαία Θέματα