Το παθιασμένο χειροφίλημα του… Καναλιέρε

Η νέα κυβέρνηση της Ιταλίας με πρωθυπουργό τον κ. Λέτα μετρά λίγες ώρες αλλά ο Σ. Μπερλουσκόνι δεν έχασε την ευκαιρία να ασχοληθεί με το αγαπημένο του σπορ, το φλερτ.

Ντυμένος πάντα κομψά, έχοντας περιποιημένη με γεωμετρική ακρίβεια την κόμη του ώστε να μην πετάει ούτε τρίχα, με ανανεωμένη τη βαφή, με αψεγάδιαστη επιδερμίδα χάρη στα υψηλής ποιότητας καλλυντικά με τα οποία φροντίζει ανελλιπώς το πρόσωπό του, αλλά και με εμφανή τα σημάδια στον λαιμό

του και πίσω από το αυτί του, αναμνηστικά παλαιότερων πλαστικών επεμβάσεων, ο Καβαλιέρε άσκησε και πάλι την γοητεία του.

Αυτή τη φορά, στόχος του ήταν η νέα υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Νούντζια Ντε Τζιρόλαμο, στην οποία πρόσφερε ένα από τα πιο παθιασμένα χειροφιλήματα του.

Τη στιγμή απαθανάτισαν φωτογράφοι και θαύμασαν από κοντά βουλευτές του Λαού της Ελευθερίας που χαμογελούσαν με τον πάντα πρόθυμο ηγέτη τους να γοητεύει τις κυρίες.

Η 38χρονη Ντε Τζιρόλαμο, στέλεχος του κόμματος του Μπερλουσκόνι, με σπουδές Νομικής, μπορεί να ονειρευόταν να ασχοληθεί μόνο με τη δικηγορία, όμως τελικά την κέρδισε η πολιτική. Η ίδια δήλωσε πως δεν είχε ποτέ φανταστεί ότι θα γίνει βουλευτής, ακόμα περισσότερο υπουργός.

Keywords
Τυχαία Θέματα