Το σχέδιο Σαμαρά για νίκη στις εκλογές

Το παιχνίδι πάνω του παίρνει ο Αντώνης Σαμαράς, με στόχο η Ν.Δ. να πάρει καθαρό προβάδισμα από το ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 6ης Μαΐου.

Συνεργάτες του στη Λ. Συγγρού χαρακτηρίζουν εξαιρετικά κρίσιμα τα τρία τελευταία 24ώρα της προεκλογική περιόδου, σημειώνοντας ότι τα διλήμματα

πρέπει να είναι καθαρά και όλοι οφείλουν να πάρουν θέσουν.

Το πρώτο κρας τεστ για τον Αντώνη Σαμαρά είναι η διακαναλική συνέντευξη τύπου που έχει προγραμματιστεί για τις 13.00, όπου θα κληθεί να απαντήσει στο πως θα κυβερνήσει και στο πως θα βγει η χώρα από το τούνελ της ύφεσης.

Οι επιτελείς της Λ. Συγγρού διαμηνύουν ότι ο ελληνικός λαός πρέπει να ξέρει τι σημαίνουν οι εξαγγελίες Τσίπρα και για το λόγο αυτό θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι θα ανέβουν στα ύψη οι τόνοι και για το μεταναστευτικό και για το τι σημαίνει επιστροφή στη δραχμή.

Ο κ. Σαμαράς θα επιμείνει στην ολομέτωπη επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να καταστήσει σαφές ότι η Ν.Δ. και ο ίδιος προσωπικά μπορούν να εγγυηθούν την παραμονή της χώρας στην Ευρωζώνη.

Σε κάθε περίπτωση πάντως ο πρόεδρος της Ν.Δ. θέλει να εξηγήσει το δικό του στρατηγικό σχέδιο για την ανασυγκρότηση της χώρας, προκειμένου να απευθυνθεί στα μεσαία στρώματα της κοινωνίας που δίνουν τη νίκη στις εκλογικές αναμετρήσεις.

Επίσης, ενδιαφέρον παρουσιάζει και το πώς θα τοποθετηθεί στο σενάριο μιας τρίτης εκλογικής αναμέτρησης, ιδίως από τη στιγμή που τα κόμματα παραμένουν εγκλωβισμένα στις άκαμπτες γραμμές της 6ης Μαΐου.

Συνεργάτες του κ. Σαμαρά επενδύουν πολλά και στη νέα παρέμβαση του Κώστα Καραμανλή, που έχει απήχηση στον κόσμο της Κεντροδεξιάς

Στη Ν.Δ. αποδίδουν μεγάλη σημασία στις δυο προεκλογικές συγκεντρώσεις που θα γίνουν αύριο Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη και την Παρασκευή στην Αθήνα προκειμένου να υπάρξει η μέγιστη δυνατή συσπείρωση των δυνάμεων της Κεντροδεξιάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα