Τριολέ για 100 ευρώ

Ακόμη ένα ροζ στοίχημα αναστατώνει την Πάτρα, με πρωταγωνιστές αυτή τη φορά, μια φοιτήτρια και τρεις συμφοιτητές της.

Μετά την γνωστή πλέον υπόθεση – στοίχημα για σεξ στο νεκροταφείο, το τοπικό site dete.gr γράφει για μια νεαρή φοιτήτρια που παραδόθηκε αβίαστα σε τρεις άνδρες για μια ολόκληρη νύκτα, για ένα στοίχημα των 100 ευρώ!

Πρόκειται για ένα απίστευτο περιστατικό αφού η «πρωταγωνίστρια» είναι μόλις 20 ετών και σπουδάζει στην Πάτρα.

Η νεαρή μοιραία φοιτήτρια διασκέδαζε με δύο φίλες της και άλλους συμφοιτητές τους σε μπαράκι στο κέντρο της Πάτρας την προηγούμενη Πέμπτη το βράδυ και η κατανάλωση αρκετών αλκοολούχων ποτών ήταν αρκετή για να την κάνει να ευθυμήσει λιγάκι παραπάνω.

Άρχισε να γίνεται προκλητική απέναντι στα αγόρια της παρέας ενώ ανταποκρινόταν σε κάθε «ροζ» υπονοούμενο. Και όταν ένας από την παρέα της είπε ότι θα έβαζε στοίχημα 100 ευρώ πως δεν θα πήγαινε ταυτόχρονα και με τους τρεις συμφοιτητές της, εκείνη όχι απλώς προθυμοποιήθηκε να βάλει το στοίχημα, αλλά ζήτησε να παραδώσει τα χρήματα προκαταβολικά.

Επιπλέον, όχι απλώς πήγε μαζί τους, αλλά ζήτησε από τους νεαρούς να τραβήξουν φωτογραφίες με το δικό της κινητό τηλέφωνο, ώστε να αποδείξει στις φίλες της πως όντως ανταποκρίθηκε στο ομαδικό «πάρτι» με μοναδική «πρωταγωνίστρια» την ίδια!

Το περιστατικό έχει προκαλέσει πραγματικό σάλο στο στέκι της συγκεκριμένης φοιτητοπαρέας, που είναι και στέκι πολλών ακόμα φοιτητών και όχι μόνο!

Keywords
Τυχαία Θέματα