Τσίπρας: Να μην ψηφίσει κανείς τα μέτρα

Ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τους βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου να μην ψηφίσουν το νέο πακέτο μέτρων έκανε την Τετάρτη, από το βήμα της Βουλής, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Χαρακτηριστικά όπως ο ίδιος είπε: «Όσο κι αν επισείετε την απειλή της διαγραφής, είναι προτιμότερο να κοιτάει κανείς στα μάτια τον κόσμο που τον έφερε στη

Βουλή, από το να κοιτάει υποταγμένες ηγεσίες» ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει πως ο κ. Σαμαράς εδώ και τρεις μήνες δεν έχει εμφανιστεί στη Βουλή.
«Ο στόχος του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά είναι να σώσει την κυβέρνησή του, που καταρρέει, και όχι τη χώρα» είπε και χαρακτήρισε τη χώρα «οικονομικό προτεκτοράτο» καταδικάζοντας την εκποίηση κερδοφόρων δημόσιων επιχειρήσεων. «Ελπίζουμε αυτή η κακόγουστη παράσταση να λάβει σύντομα τέλος» κατέληξε ο κ. Τσίπρας.
Απολογισμός των μνημονιακών κυβερνήσεων 
Παράλληλα, ο Αλέξης Τσίπρας έκανε και μία σύντομη ανασκόπηση των μνημονικών κυβερνήσεων για τις οποίες και τόνισε «Οι μνημονιακές κυβερνήσεις, παρέλαβαν κράτος και θα παραδώσουν μία αποικία χρέους. Ένας από τους λόγους είναι, για να στερηθεί σημαντικών εργαλείων η επόμενη κυβέρνηση που θα έρθει με τη στήριξη του λαού, για να ανορθώσει τη χώρα και την οικονομία. Και αυτός είναι ένας από τους επιπρόσθετους λόγους που έχουμε σηκώσει πολύ ψηλά τους τόνους».Tweet

Keywords
Τυχαία Θέματα