Τσίπρας: Σε πανικό ο πρωθυπουργός

«Ο πρωθυπουργός βρίσκεται σε πανικό» ήταν, μεταξύ άλλων, τα λόγια του Προέδρου της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Αλέξη Τσίπρα, μιλώντας στην γερμανική εφημερίδα Die Zeit.

Ο κ. Τσίπρας επανέλαβε την πεποίθηση ότι η κυβέρνηση δεν θα αντέξει για μεγάλο χρονικό διάστημα, λέγοντας πως «κρέμεται από μια κλωστή», ενώ δήλωσε

πως ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν έτοιμος να κυβερνήσει από τις 18 Ιουνίου, δηλαδή μετά τις εκλογές του 2012.

«Αν δεν είχαν κινήσει θεούς και δαίμονες για να μας αποτρέψουν από την εξουσία, η Ελλάδα δε θα είχε τώρα ένα νέο Μνημόνιο. Θα ήμασταν σε πολύ καλύτερη κατάσταση από αυτή που είμαστε σήμερα. Η χώρα έχασε μια ευκαιρία», τόνισε ο κ. Τσίπρας εκφράζοντας την αισιοδοξία του ότι σύντομα ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι κυβέρνηση στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τον επικεφαλή του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς ακολουθεί μία τελείως λανθασμένη στρατηγική, η οποία οδηγεί απευθείας σε αδιέξοδο, κατηγορώντας τον ότι εφαρμόζει πάντα αυτό το οποίο ζητάει η τρόικα και είναι ικανοποιημένος με ό,τι του δίνει κάθε φορά, αλλά και ότι δεν επαναδιαπραγματεύθηκε τη συμφωνία με τους δανειστές, ακυρώνοντας τις σχετικές του προεκλογικές δεσμεύσεις.

Τέλος ο κ. Τσίπρας εξέφρασε αμφιβολίες για το αν υπάρχει ένα ευρωπαϊκό σχέδιο για τη λύση της ελληνικής κρίσης και επανέλαβε ότι αυτό το πρόγραμμα δεν εφαρμόζεται.Tweet

Keywords
Τυχαία Θέματα