Βαριά η ατμόσφαιρα για Λιβιεράτο…

Μια σπάνια απάντηση για τα… κοινοβουλευτικά «ήθη» έδωσε σήμερα ο Βασίλης Καπερνάρος στον υπουργό Περιβάλλοντος και κολλητό του Βενιζέλου, Β. Λιβιεράτο. «Ο κύριος υπουργός» είπε «δεν έκρινε, ούτε καν, σκόπιμο να υποκριθεί πως απαντά, στις τέσσερις ερωτήσεις, που του έθεσα.

Κατέθεσε στην Βουλή των Ελλήνων, μια απάντηση, όχι απλά κενή περιεχομένου, αλλά και αδιάντροπα αδούλευτη, υπό την μορφή ξεδιάντροπης ξεπέτας. Κι όμως, ο άνθρωπος, αυτός, είναι

καθηγητής, στην πολυτεχνική σχολή, του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης»! Ο βουλευτής των Ανεξάρτητων, γνωστός για τον σταράτο και μάχιμο χαρακτήρα του, είχε θέσει ερώτηση στον υπουργό Περιβάλλοντος σχετικά με την δέσμευση των χρημάτων του Πράσινου ταμείου για τα αποθεματικά του κράτους.

Αντί άλλης ενέργειας , ο Λιβιεράτος έβαλε κάποιον λιμοκοντόρο του γραφείου του να απαντήσει μονολεκτικά στον Καπερνάρο ως εξής : «Το Πράσινο Ταμείο σε συνεργασία με την Πολιτική Ηγεσία και τις Υπηρεσίες του ΥΠΕΚΑ συνεχίζει την προσπάθεια για την αύξηση και αποτελεσματικότερη αξιοποίηση των προς διάθεση πόρων του». Πληροφορίες του «Π» αναφέρουν ότι ο ξεπέτας υπουργός βρίσκεται ήδη υπ΄ ατμόν έχοντας λερωμένη τη φωλιά του και στην περίπτωση του Κτηματολογίου , το νέο πλαίσιο λειτουργίας του οποίου αναγκάστηκε να αποσύρει μετά από προσωπική παρέμβαση του Σαμαρά.

Keywords
Τυχαία Θέματα