Βενιζέλος: Προσβάλλει τους αγρότες ο Τσίπρας

“Προσβάλει τους αγρότες η δέσμευση Τσίπρα“, τονίζει αυτή τη στιγμή από το βήμα της Βουλής, ο Ευάγγελος Βενιζέλος και συνεχίζει λέγοντας: “Οι αγρότες δεν περιμένουν την υπόσχεση κανενός πολιτικού κόμματος για να συνεχίσουν να δουλεύουν στα χωράφια τους. Ο Έλληνας αγρότης περίμενε 27 λεπτά για να ακούσει τον άσχετο πρόλογο του κ. Τσίπρα για να

αφιερώσει 2,5 λεπτά στην ελληνική γεωργία”.

Ενώ εξαπολύει επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για αλαζονεία από πλευράς του, λέγοντας :“Δεν υπάρχει μεγαλύτερη αμαρτία από την αλαζονεία ενός κόμματος που υποτίθεται είναι αριστερό. Και επειδή κάνετε κριτική στον κ. Σαμαρά, περιμένουμε και τον ΣΥΡΙΖΑ, μετά τη ΝΔ, να προσχωρίσει στη λογική της εθνικής ανάκαμψης και σωτηρίας”.

“Η καταστροφική επιλογή που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα οδηγούσε σε ανεργία, αλλά σε μία ζούγκλα. Ο ΣΥΡΙΖΑ υπόσχεται τα πάντα. Έναν νέο κόσμο όπου όλοι θα είναι ευτυχείς. Πείτε στον αγρότη την αλήθεια.Ένα μέρος της κοινωνίας ζητάει την αλήθεια αλλά ρέπει προς το ευχάριστο ψέμα. Να μην πετάτε πυροτεχνήματα παλαιοσυνδικαλιστικού τύπου“

Ενώ για τα γεγονότα στις Σκουριές Χαλκιδικής, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, είπε: “Εμμέσως πλην σαφώς ο ΣΥΡΙΖΑ στήριξε τις επιθέσεις στις Σκουριές της Χαλκιδικής. Στηρίξατε πολιτικά την τρομοκρατική επίθεση στις Σκουριές. Δεν είπατε τίποτα και οι σιωπές είναι πιο αποκαλυπτικές των προθέσεων γιατί είναι στοιχείο της γλώσσας και αυτές”

Kαι υπογράμμισε: “Παίρνουμε πρωτοβουλίες για το αγροτικό ρεύμα, τη μείωση του ΦΠΑ στα εφόδια, την κάρτα αγροτικού πετρελαίου. Το Εθνικό Σχέδιο Ανασυγκρότησης που προτείνει το ΠΑΣΟΚ ξεκινάει από τον πρωτογενή τομέα, από την αγροτική παραγωγή”

Ενώ τέλος χαρακτήρισε ως απαράδεκτο να πηγαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ σε συνέδρια τα οποία είναι χρηματοδοτούμενα απο διεθνείς κερδοσκόπους, λέγοντας: “Είναι απαράδεκτο ο ΣΥΡΙΖΑ να πηγαίνει σε συνέδρια χρηματοδοτημένα από διεθνείς κερδοσκόπους, όπως ο κ. Σόρος.”

Keywords
Τυχαία Θέματα