Βενιζέλος: Στηρίξαμε Σαμαρά

Την στήριξη του ΠΑΣΟΚ στις προσπάθειες του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στις διεθνείς επαφές του επισήμανε ο Ευάγγελος Βενιζέλος στη συνεδρίαση της Οργανωτικής Γραμματείας , σύμφωνα με πηγές της Ιπποκράτους στο Αθηναϊκό Πρακτορείο. Ο κ. Βενιζέλος τόνισε ότι «μας

περιμένει αρκετή δουλειά κάτω από δύσκολες συνθήκες».

Ωστόσο, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, δεν αναφέρθηκε εκτενώς στις πολιτικές εξελίξεις, με συνεργάτες του να επισημαίνουν αφενός ότι θα τοποθετηθεί για τις εξελίξεις στη χώρα στην αυριανή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος και πως ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναμένει τη συνάντηση των πολιτικών αρχηγών, στην οποία θα συζητηθεί η εθνική στρατηγική και το πλαίσιο που θα κινηθεί η χώρα.

Η συζήτηση στην Οργανωτική Γραμματεία περιστράφηκε γύρω από τα οργανωτικά ζητήματα για την ανασύσταση του Κινήματος, ενόψει και της εκδήλωσης για την επέτειο από τη Διακήρυξη της 3ης του Σεπτέμβρη και την παρουσία του κ. Βενιζέλου στη ΔΕΘ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο κ. Βενιζέλος  ζήτησε να ενεργοποιηθούν οι Νομαρχιακές Επιτροπές Ανασύστασης ώστε να ενισχυθεί η παρουσία του Κινήματος παντού και, παράλληλα, υπογράμμιζαν πως δίνεται μεγάλο βάρος στην εκδήλωση της 3ης Σεπτεμβρίου.

Στην ίδια συνεδρίαση τέθηκε και ο προγραμματισμός για τις εκδηλώσεις του ΠΑΣΟΚ για την 3η Σεπτέμβρη στις πρωτεύουσες των περιφερειών, στις 7 και 8 Σεπτεμβρίου, και την παρουσία του κ. Βενιζέλου στη ΔΕΘ.

Μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης, ακολούθησε σύσκεψη των υπεύθυνων Περιφερειακής Ανασύστασης, κατά την οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Βενιζέλος τους χαρακτήρισε «αιχμή του δόρατος» της μεγάλης προσπάθειας για την ανασύσταση και τους κάλεσε να πάρουν πρωτοβουλίες προς αυτή την κατεύθυνση. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, μετά την 3η Σεπτέμβρη, αναμένεται να υπάρξει κοινή συνεδρίαση των κομματικών οργάνων.

Keywords
Τυχαία Θέματα