Βενζίνη και αστυνομία «τσαλακώνουν» το τουριστικό προφιλ της χώρας

Το τουριστικό προφίλ της Ελλάδας, δε βρίσκεται και στα καλύτερά του, καθώς όπως προκύπτει από την παγκόσμια έρευνα του World Economic Forum για την Τουριστική και Ταξιδιωτική Ανταγωνιστικότητα, τα σχόλια για τη χώρα μας, αφήνουν μια γλυκόπικρη γεύση. Αν και οι ξένοι που επισκέπτονται τη χώρα μας, μένουν ευχαριστημένοι με τους κατοίκους και εκστασιασμένοι με τις φυσικές ομορφιές της χώρας, κάνουν μόνο επικριτικά

σχόλια για την αδράνεια της ελληνικής αστυνομίας και την υψηλή τιμή της βενζίνης.

Συγκεκριμένα όπως δημοσιεύει ο Ελεύθερος Τύπος στην Ελλάδα υπάρχουν πολλά τουριστικά καταλύματα, περισσότερα από τρία δωμάτια ξενοδοχείου ανά 100 άτομα διαθέτει η χώρα μας, λαμβάνοντας έτσι την τρίτη θέση στις χώρες με τα περισσότερα ξενοδοχειακά δωμάτια, με πρώτη τη Μάλτα με 4,2 δωμάτια ανά 100 άτομα και δεύτερη την Κύπρο με 3,7 δωμάτια.

Η χώρας πάντως καταλαμβάνει την πρώτη θέση στον τομέα της πυκνότητας των γιατρών με 6,2 ανά 1.000 άτομα. Ωστόσο το μεγαλύτερο πρόβλημα για τους Έλληνες είναι η ακριβή βενζίνη, κατατάσσοντας τη χώρα μια ανάσα πριν από το τέλος, στην 133η θέση. Η τιμή της βενζίνης ανέρχεται κατά μέσο όρο σε 1,78 δολάρια το λίτρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα