Βρήκαν άνδρα-βαμπίρ στην Τουρκία

Δεν πρόκειται για νέα ταινία φαντασίας αλλά για πραγματικότητα! Στα ίχνη ενός άνδρα- βαμπίρ βρίσκεται η αστυνομία της Τουρκίας. Οι επιστήμονες ερευνούν τη συμπεριφορά του άνδρα καθώς φτάνει στα επικίνδυνα όρια για τους συνανθρώπους του.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για έναν 23χρονο παντρεμένο άνδρα (το όνομα και η πόλη όπου ζει φυσικά δεν έγιναν γνωστά), αναφέρει το Huffington Post επικαλούμενο δημοσίευση στο Journal of Psychotherapy

and Psychosomatics.

Ο άνδρας αρχικά χάραζε το σώμα του και μάζευε το αίμα του για να το πει αλλά αργότερα άρχισε να επιτίθεται σε άλλους για τον ίδιο λόγο. Έχει συλληφθεί πολλές φορές γιατί δάγκωσε ή μαχαίρωσε αγνώστους για τον ίδιο λόγο.

Φέρεται ακόμη να έχει βιώσει σειρά από τραυματικά γεγονότα. Η κόρη αρρώστησε και πέθανε σε βρεφική ηλικία, ήταν αυτόπτης στη δολοφονία του θείου του και σε άλλη μια ειδεχθή δολοφονία με δράστη φίλο του.

Έχει ακόμη πολλαπλές προσωπικότητες, μιλά στον εαυτό του, έχει ένα φανταστικό φίλο ενώ έχει αποπειραθεί να αυτοκτονήσει. Πιθανολογείται ότι λόγω των πολλαπλών προσωπικοτήτων επιτίθεται για να πιει το αίμα των θυμάτων του.

Στον άνδρα διαγνώστηκαν, μεταξύ άλλων, μετατραυματικό σοκ και χρόνια κατάθλιψη. Δεν είναι σαφή τι αποτελέσματα είχε η αποτρόπαια πράξη του, φαίνεται όμως ότι είναι ο πρώτος με τάσεις βαμπιρισμού και σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα