Ξαφνικά νοκ άουτ Λάζαρος και Βύντρα, μέσα ο Φωτάκης

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε στην αποστολή της Εθνικής εν όψει του αγώνα της Παρασκευής με τη Βοσνία για τα προκριματικά Μουντιάλ. Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος λόγω προβλήματος στο τετρακέφαλο έμεινε εκτός για τα δύο ματς που ακολουθούν (Βοσνία και Σλοβακία) και στη θέση του κλήθηκε εσπευσμένα ο Γιώργος Φωτάκης.

Συγκεκριμένα, ο Λάζαρος υπέστη οίδημα στον τετρακέφαλο και έτσι ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Φερνάντο Σάντος τον απέκλεισε από την αποστολή και στη θέση του κλήθηκε ο Φωτάκης για να τον αντικαταστήσει.

Το

δεύτερο μεγάλο πρόβλημα για τον Σάντος ήταν η αποχώρηση του Λουκά Βύντρα, ο οποίος στη συνέχεια υποβλήθηκε σε εξετάσεις. Τελικά οι φόβοι του ιατρικού επιτελείου της Εθνικής ομάδας επιβεβαιώθηκαν, καθώς ο αμυντικός του Παναθηναϊκού υπέστη θλάση στο αριστερό πόδι και αναμένεται να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Παράλληλα στην προπόνηση της Εθνικής βρέθηκε και ο Σταφυλίδης που κλήθηκε από την Εθνική Ελπίδων, καθώς ο Τζαβέλλας που έχει ίωση μετέβη στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Το αν ο αμυντικός του ΠΑΟΚ μείνει οριστικά στην Ανδρών θα φανεί από την εξέλιξη της κατάστασης του Τζαβέλλα.

Στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά βρέθηκαν ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής μαζί με τον πρώην Σοφοκλή Πιλάβιο με τον δεύτερο να κάνει τις σχετικές γνωριμίες με τους διεθνείς και το τεχνικό τιμ.

Ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής συνοδευόμενος από τον πρώην Σοφοκλή Πιλάβιο μίλησε στους παίκτες της Εθνικής, τονίζοντας πως η πολιτική της Ομοσπονδίας στο θέμα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος θα συνεχιστεί χωρίς καμία παρέκκλιση.

Ο Σαρής επισκέφτηκε τα αποδυτήρια και μιλώντας στους διεθνείς. τους ξεκαθάρισε πως η πολιτική της Ομοσπονδίας σχετικά με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα συνεχιστεί χωρίς την παραμικρή παρέκκλιση, κάτι λογικό άλλωστε, μιας και η Εθνική ομάδα μας έχει κάνει και με το παραπάνω περήφανους την τελευταία δεκαετία.

Αρχικά ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ ανέφερε στους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο: «Εγώ και το ΔΣ της ΕΠΟ θα είμαστε δίπλα σας, όπως έκανε και η προηγούμενη διοίκηση. Δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει η πολιτική μας για την Εθνική και θα συνεχιστεί χωρίς καμία παρέκκλιση. Προσωπικά θα είμαι σε επικοινωνία με τον κ. Σάντος και τον κ. Φύσσα, καθώς και με εσάς τους ίδιους, σε περίπτωση που χρειαστείτε κάτι. Για τα ματς με Βοσνία και Σλοβακία πιστεύω ότι είστε σε καλή κατάσταση και πάμε να νικήσουμε στους δύο επόμενους αγώνες που έχουμε. Βλέπω πώς είναι το κλίμα στην ομάδα και χαίρομαι γι αυτό».

Ο Γιώργος Καραγκούνης εκ’ μέρους των παικτών ευχήθηκε και αυτός με την σειρά του καλή επιτυχία στον νέο πρόεδρο, ενώ ο ομοσπονδιακός προπονητής Φερνάντο Σάντος πήρε στην συνέχεια τον λόγο τονίζοντας: «Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία και σε εσάς, αλλά και στον κ. Πιλάβιο σε ό,τι κι αν κάνει από εδώ και πέρα. Όσον αφορά την ομάδα, από την πλευρά μας θέλω να είστε 100% σίγουρος ότι μπορείτε να υπολογίζετε σε όλους τους παίκτες, που αγαπούν τη

Keywords
Τυχαία Θέματα