Υποχωρεί η κακοκαιρία από το μεσημέρι (συγκλονιστικές φωτογραφίες)

Εικόνες από Βενετία παρά από Αθήνα θα έλεγε κανείς πως είναι οι φωτογραφίες που αποκαλύπτουν το χάος που επικρατεί στους δρόμους μετά τη νεροποντή, η οποία άρχισε από τα ξημερώματα και ακόμα δεν έχει σταματήσει. Τα φαινόμενα κινούνται ήδη προς τα ανατολικά και σταδιακά από το μεσημέρι θα σταματήσουν. Έως τότε, όμως, οι κάτοικοι της Αττικής έρχονται αντιμέτωποι με μια θάλασσα προβλήματα!


Ο Ιλισσός έγινε ξανά… ποτάμι και βγήκε στην παλιά παραλιακή, ενώ το ρέμα της Πικροδάφνης «φούσκωσε» και παρέσυρε τα πάντα!
Οι

περισσότεροι δρόμοι έχουν μετατραπεί σε χείμαρρους και τα αυτοκίνητα σχηματίζουν ουρές χιλιομέτρων, σε ένα απίστευτο μποτιλιάρισμα! Κλασσικά, το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται στην οδό Πειραιώς, που είναι κλειστή και στα δύο ρεύματα, από Πέτρου Ράλλη έως και τη Χαμοστέρνας.
Εικόνες χάους παρατηρούνται επίσης στην παραλιακή, από τον Πειραιά έως και τη Γλυφάδα. Κλειστή για πολλές ώρες ήταν και η περιφερειακή οδός του Αιγάλεω, πίσω από τα διυλιστήρια. Την κατάσταση στους δρόμους κάνει ακόμη πιο δύσκολη η… απουσία φαναριών, αφού πολλοί σηματοδότες δε λειτουργούν!
Η λεωφόρος Βουλιαγμένης στο ύψος της Γρηγορίου Λαμπράκη, στη Γλυφάδα, στο ρεύμα προς Αθήνα, άνοιξε. Κλειστή παραμένει η λεωφόρος Ασπροπύργου και η υπόγεια γέφυρα στη Συγγρού.

Στην Αθηνών-Κορίνθου, ο δρόμος έκλεισε στο ρεύμα προς Αθήνα, στο ύψος της γέφυρας του Ασπρόπυργου. Ουρά 10 χιλιομέτρων σχημάτισαν νωρίτερα τα αυτοκίνητα στο ρεύμα προς Κόρινθο.

Απίστευτες εικόνες και στη Σταμάτα, όπου ο κεντρικός δρόμος έχει πλημμυρίσει και φυσικά είναι απροσπέλαστος!

Φωτογραφίες από Eurokinissi.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα