Υποδέχεται τον ΟΦΗ με απώλειες ο Ολυμπιακός

 

Στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί, με πολλές ελλείψεις στους παίχτες του, το Σάββατο το Βράδυ,  τον ΟΦΗ στο γήπεδο Καραϊσκάκη, καθώς εκτός από Τζιμπούρ, Ιμπαγάσα, Φουστερ τραυματίες έρχεται να  ο αποκλεισμός από την αποστολή του Πάμπλο Κοντρέρας,

Σύμφωνα με την Ναυτεμπορική, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ πήρε 19 παίκτες για το ματς

με τους Κρητικούς, που θα αποτελέσει την πρόβα-τζενεράλε για το μεγάλο παιχνίδι της προσεχούς Τρίτης με την Μονπελιέ, για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Εκτός έμεινε και ο Φρανσουά Μοντέστο, περισσότερο για προληπτικούς λόγους (είναι κουρασμένος από τις συνεχείς υποχρεώσεις της ομάδας). Επίσης αποκλείστηκε και ο Ανδρέας Τάτος, ο οποίος δεν ικανοποίησε τον Πορτογάλο τεχνικό με την εμφάνισή του στο ματς της περασμένης αγωνιστικής με τον Αρη.

Για πρώτη φορά μετά από πάρα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ο Γιάννης Ζαραδούκας, ενώ επιστρέφει μετά από περίπου ένα μήνα και ο Παπάζογλου.

Αναλυτικά η αποστολή των «ερυθρολεύκων»: Κάρολ, Μέγιερι, Σιόβας, Ζαραδούκας, Χολέμπας, Μανωλάς, Παπάζογλου, Τοροσίδης, Γκρέκο, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Φέισα, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Βλαχοδήμος, Λυκογιάννης, Μασάντο, Ντιακιτέ.

Πηγή: naftemporiki.gr

Tweet

Keywords
Τυχαία Θέματα