Ζαρντίμ: Δεν μιλάμε για τον Μάτιτς


Τι τελευταίες ημέρες αρκετά είναι τα ονόματα που ακούγονται να είναι στο μεταγραφικό “στόχαστρο” του Ολυμπιακού.

Ένα από τα ονόματα που ακούστηκαν ήταν του Σέρβου μέσου της Μπενφίκα Νεμάνια Μάτιτς, ωστόσο ο Ολυμπιακός δεν ενδιαφέρεται για τον συγκεκριμένο παίκτη, σύμφωνα με όσα είπε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ

στον ραδιοφωνικό σταθμό “Antena 1″.

Παράλληλα αναφέρθηκε στους στόχους του Ολυμπιακού στην δουλειά που γίνεται και στο κλίμα που υπάρχει στην ομάδα.

Για τον Μάτιτς είπε: “Γνωρίζω πολύ καλά την πορτογαλική αγορά, αλλά, από όλα αυτά τα ονόματα που γράφτηκαν τo τελευταίο διάστημα, ελάχιστα είναι σωστά. Δεν είναι αλήθεια πως βρισκόμαστε σε συζητήσεις για τον Μάτιτς”, τόνισε χαρακτηριστικά ο προπονητής του Ολυμπιακού .

Για την ενίσχυση της ομάδας: “Έχουμε έρθει για τα φιλικά παιχνίδια και στόχος μας είναι να δουλέψουμε καλά και να μας βοηθήσουν οι αναμετρήσεις. Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω κάτι ούτε για τον Μάτιτς, αλλά ούτε και για τους παίκτες της Γκιμαράες”.

Για τη νέα σελίδα στην προπονητική καριέρα του: “Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νέα σελίδα στην καριέρα μου. Ήρθα στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας, είναι η πιο δημοφιλής ομάδα και η πιο δυνατή. Είμαι ενθουσιασμένος και θέλω να πετύχω στον Ολυμπιακό”.

Για τη δουλειά που γίνεται στην ομάδα: “Ακόμα είναι νωρίς, προσπαθώ να μάθω τους παίκτες και να με μάθουν και αυτοί. Προσπαθώ να περάσω τη φιλοσοφία μου και να βοηθήσω και γω την ομάδα να πετύχει. Είμαι χαρούμενος, γίνεται καλή δουλειά και το κλίμα είναι ιδανικό”.

Για τους στόχους του Ολυμπιακού ενόψει της νέας σεζόν: “Στόχος μας είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα, το κύπελλο και να κάνουμε καλή πορεία στην Ευρώπη. Πιστεύω πως μπορούμε να τα καταφέρουμε”.

Πηγή: sport24.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα