Ζωή: Συνεχίζεται το πάρτι σκανδάλων και διαπλοκής!

Του Γιάννη Ντάσκα

«Από την ασυδοσία και τη διευκόλυνση της συναλλαγής, περνούν πανηγυρικά στην παροχή προστασίας, στην υπόθαλψη, στη νομοθετική θωράκιση της διαφθοράς, στη «θεσμική» κατοχύρωση της διαπλοκής και των διαπλεκομένων, στη νέα γενεά σκανδάλων. Την ώρα που η χώρα είναι κρεμασμένη ανάποδα, τα πάρτι διαπλοκής-διαφθοράς οργιάζουν με οικοδεσπότες τους ασκούντες την κυβερνητική εξουσία, λεγεωνάριους της παρακμής και αργυραμοιβούς της Τρόικας».

Είναι μια παράγραφος από την πολύ σκληρή δήλωση της Ζωής Κωνσταντοπούλου

για τον τρόπο με τον οποίο οχύρωσε η τρόικα τον… Στεργιάδη,συγνώμη τον Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ για τα αδικήματα της παραποίησης των στοιχείων κλπ κλπ.

Η κ.Κωνσταντοπούλου χρεώνει στην κυβέρνηση κεντρική επιλογή συγκάλυψης όλων των σκανδάλων και σ αυτό ασφαλώς είναι υπερβολική δεδομένου ότι ορισμένα σκάνδαλα ερευνώνται κατά τόπους και υπηρεσίες και δεν συγκαλύπτονται. Όμως είναι πλείστα όσα τα πολύ σοβαρά που συγκαλύπτονται και επομένως το πρόβλημα είναι η συγκάλυψη των σκανδάλων και όχι ο βαθμός υπερβολής.

Μόλις προχθές γράψαμε αφού πρώτα μιλήσαμε με αγανακτισμένο σαμαρικό βουλευτή για τη διάταξη με την οποία απαλλάσσονται των ευθυνών οι κατηγορούμενοι για κακουργήματα Νομικοί Σύμβουλοι του Κράτους.
Ναι η κυβέρνηση έχει σε πολλούς τομείς δεμένα χέρια από την τρόικα αλλά αυτός δεν είναι λόγος να αφήνει δημάρχους,περιφερειάρχες και άλλους κρατικούς υπαλλήλους να κάνουν πάρτι σκανδάλων.
Τέτοιες υποθέσεις βρήκαμε στη Χαλκιδική,στην Αττική και αλλού και θα δείτε μέρος των σκανδάλων και στο φύλλο του «Π» το Σάββατο.

Η κ. Κωνσταντοπούλου τονίζει στη δήλωσή της ότι τα σκάνδαλα που σχετίζονται με τη λεηλασία της δημόσιας περιουσίας δεν παραγράφονται.

Κρατάμε τη δήλωση για την κυβερνητική περίοδο ΣΥΡΙΖΑ γιατί ορισμένα στελέχη του δεν πείθουν καθόλου μα καθόλου για την άτεγκτη στάση τους έναντι κλεφτών δημοσίου χρήματος…
Keywords
Τυχαία Θέματα