Το Siri της Apple δεν δουλεύει και τόσο καλά,σύμφωνα με έρευνα


Έρευνα πραγματοποίηθηκε σχετικά με την αποτελεσματικότητα του Siri της Apple και το συμπέρασμα που βγήκε συμφωνεί με τα λεγόμενα αρκετών χρηστών: Δε δουλεύει πάντα και τόσο καλά. Συγκεκριμένα, έγιναν 1600 φωνητικές αναζητήσεις και το Siri απάντησε σωστά στο 68% των περιπτώσεων σε ήσυχο περιβάλλον και στο 62% σε δυνατό περιβάλλον έξω στο δρόμο.

Ωστόσο,τα πήγε αρκετά καλύτερα στην αναγνώριση καθαρού λόγου, όπου στο 89% των περιπτώσεων αναγνώρισε την φωνή μας χωρίς πρόβλημα σε ήσυχο
περιβάλλον και στο 82% σε θορυβώδες περιβάλλον.Η έρευνα κατέταξε το Siri με βαθμό D όσον αφορά την ακρίβεια ενώ αντίθετα με κριτήριο την κατανόηση πήρε βαθμό B.

Επομένως το συμπέρασμα που βγαίνει από την παραπάνω έρευνα, είναι ότι το Siri δεν αποτελεί αυτό το τρομερό χαρακτηριστικό που προσπαθεί να μας παρουσιάσει η Apple για να αγοράσουμε το iPhone 4s.Βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη και με το καιρό βελτιώνεται ακόμα περισσότερο εισάγοντας νέα χαρακτηριστικά.Ήδη με το iOS 6 είδαμε αρκετές νέες δυνατότητες που μπήκαν,ενώ και η Google πριν λίγες μέρες πρόσθεσε μια αντίστοιχη υπηρεσία στο Android 4.1 Jelly Bean.Μπορείτε να δείτε εδώ την σύγκριση μεταξύ του Siri και του Google Voice Search.

Πηγή
Keywords
Τυχαία Θέματα