75χρονος άνοιξε πυρ με καλάσνικοφ έξω από το αστυνομικό μέγαρο Λάρισας!

Σκηνές πανικού εκτυλίχθηκαν τα ξημερώματα της Κυριακής έξω από το Αστυνομικό Μέγαρο Λάρισας με τους φρουρούς να τρέχουν να καλυφθούν όπου μπορούσαν όταν είδαν έναν άγνωστο άνδρα με φόρμα στρατιωτικής παραλλαγής να ανοίγει πυρ με αυτόματο «Καλάσνικοφ» τα ξημερώματα της Κυριακής!

Ο  δράστης πυροβόλησε τουλάχιστον  ένδεκα φορές στον αέρα και τράπηκε σε φυγή πεζός, αλλά δεν μπόρεσε να ξεφύγει λόγω… ηλικίας (!) από τους αστυνομικούς που τον καταδίωξαν! Όπως αποδείχθηκε, ο 75χρονος… «Ράμπο» δεν έστεκε καλά στο μυαλό, αλλά αν δεν του έβαζαν χειροπέδες ποιος ξέρει τι άλλο θα έκανε

αφού είχε μαζί του άλλες τρεις γεμιστήρες με συνολικά 109 σφαίρες!

Αυτό, όμως, δεν ήταν το μοναδικό επεισόδιο με πυροβολισμούς που αναστάτωσε τη Λάρισα! Ένας καυγάς λόγω προσωπικών διαφορών μεταξύ τριών Ελλήνων κατέληξε σε συμπλοκή και ένας από αυτούς πυροβόλησε δυο φορές το αυτοκίνητο των άλλων προκαλώντας υλικές ζημιές! Αμέσως μετά, έσπευσε να εξαφανιστεί και αναζητείται.

Ένα ακόμη περιστατικό παράνομης οπλοκατοχής καταγράφηκε στην Άρτα. Δυο Έλληνες, ο πατέρας 76 και ο γιος 49 χρόνων, συνελήφθησαν στο σπίτι τους στο Κομπότι της Άρτας όταν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας διαπίστωσαν ότι κατείχαν παράνομα ένα πιστόλι κρότου με έξη φυσίγγια και δύο ημιαυτόματα όπλα μαζί με 538 φυσίγγια και 36 κάλυκες διαφόρων διαμετρημάτων. Ο δεύτερος γιος του ηλικιωμένου δεν βρέθηκε και αναζητείται.

Πηγή: protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα