George Clooney: Eκτός Όσκαρ φέτος ο ηθοποιός λόγω καθυστερήσεων

Όλοι περίμεναν τα Χριστούγεννα να καθοριστούν σε εισπράξεις από το νέο πολυαναμενόμενο θρίλερ εποχής The Monuments Men στο οποίο πρωταγωνιστεί και σκηνοθετεί ο George Clooney, μαζί με τον Mat Damon, τον Bill Murray,

τον John Goodman, την Cate Blanchett και τον Γάλλο Jean Dujardin. Θα χρειαστεί να περιμένουν λίγο ακόμα όμως καθώς η ημερομηνία εξόδου στις αίθουσες μόλις μετατέθηκε.

Και εφόσον οι ιθύνοντες αποφάσισαν η ταινία να βγει κάπου στο πρώτο τρίμηνο του 2014, την ακυρώνουν στην ουσία ως υποψήφια για τα Όσκαρ.

Είναι πάρα πολύ περίεργη η απόφαση αυτή όμως λένε οι κριτικοί κινηματογράφου, καθότι ο Clooney θα ήταν φαβορί και για το Όσκαρ σκηνοθεσίας αλλά και για το Όσκαρ πρώτου ανδρικού ρόλου με αυτή την ταινία.

Η ταινία περιγράφει μια στρατιωτική ομάδα των συμμάχων κατά τον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο που προσπαθεί να σώσει από τους Ναζί πάρα πολλά σημαντικά έργα τέχνης.

Ο Clooney και o παραγωγός του δήλωσαν ότι δεν θα μπορούσαν να φτιάξουν σωστά τα οπτικά εφε τα οποία είναι σε πολλές σκηνές. Και επειδή δεν ήθελαν να “χαλάσουν” την ποιότητα της ταινίας, την μεταφέρουν για του χρόνου.

Αλλά ίσως οι λόγοι να είναι άλλοι, καθώς πολλές είναι οι ταινίες που αλλάζουν ημερομηνία προβολής, όπως το Foxcatcher, μια ταινία για μπόξινγκ, η ταινία Grace of Monaco με την Νικόλ Κίντμαν, και το The Immigrant του James Gray.

Τέλος και το Wolf of Wall Street, η πολυαναμενόμενη συνεργασία του Martin Scorsese με τον Leonardo Di Caprio, πήγε ένα μήνα πίσω (ημερομηνία εξόδου στους κινηματογράφους στις 15/11 για την Αμερική) αλλά ευτυχώς προλαβαίνει τα Όσκαρ.

Πάρτε μια ιδέα από την πολυαναμενόμενη ταινία του Clooney, που βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα.

Πηγή: protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα